Siirry suoraan sisältöön

Verkkosivujen kehittäminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: R0244-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
13.05.2019 - 26.05.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
26.08.2019 - 10.12.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
2 op
Virtuaaliosuus
3 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Laurea-ammattikorkeakoulu
Toimipiste
Laurea Tikkurila
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 35
Koulutus
Tietojenkäsittelyn koulutus (NTV2), Laurea Tikkurila
Opettajat
Taina Lintilä
Vastuuopettaja
Taina Lintilä
Opintojakso
R0244

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- suunnitella ja toteuttaa verkkosivustoja käyttäen alan keskeisiä työvälineitä ja tekniikoita
- suunnitella, luoda ja julkaista verkossa esitettäviä sisältöjä
- kuvata, kehittää ja toteuttaa käyttöliittymiä toimeksiantajan tavoitteiden tukemisen näkökulmasta
- arvioida www-sivustojen kehittämistarpeita ja käyttökelpoisuutta

Aika ja paikka

Laurea Tikkurilan kampus 9-12/2019

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Oppimateriaalit ovat käytettävistä opintojakson Optima-työtilan kautta.

Toteutustapa

Tämä on päivätoteutus.
Opintojakson voit suorittaa:
a) Osallistumalla lähiopetustunneille Tikkurilassa ja suorittamalla tehtävät
b) Etänä opiskelemalla materiaalit itsenäisesti ja suorittamalla tehtävät
Opintojakson voi suorittaa joko osallistumalla lähitunneille, tai osittain/kokonaan etäopiskeluna verkossa. Jotkut osa-alueet on tarkoitus tehdä kokonaan etänä opiskelemalla ne itsenäisesti. Lähitunneille voi aina halutessaan osallistua, vaikka valitsisikin itsenäisen verkko-opiskelun.
Lähitunneilla voit tehdä soveltavia tehtäviä workshop-muotoisesti ja siellä voit pyytää tarvittaessa opettajalta apua.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opintojakson laajuus on 5 opintopistettä, joka vastaa keskimäärin 134 työtuntia. Opintojaksoon liittyy sekä monivalinta kokeita että käytännön harjoituksia tasaisesti koko opintojakson ajan. Opiskelijan kannattaa varata lähituntien lisäksi riittävästi aikaa opintojakson tehtävien tekemiseen.

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun