Siirry suoraan sisältöön

Matkailu- ja tapahtumapalvelut (5 op)

Toteutuksen tunnus: ML00BJ53-3010

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
23.05.2022 - 29.05.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
21.09.2022 - 31.12.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
2 op
Virtuaaliosuus
3 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara
Opettajat
Annukka Korvenranta
Marjaana Salomaa
Vastuuopettaja
Annukka Korvenranta
Ryhmät
MSA222SN
Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, S22, Leppävaara
Opintojakso
ML00BJ53

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- muodostaa kokonaiskäsityksen matkailu- ja tapahtumapalveluista
- kuvata toimialan keskeiset käsitteet

Aika ja paikka

Erillisen aikataulun mukaan.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Opintojakson pääteoksena ovat seuraavat teokset:

Matkailututkimuksen avainkäsitteet. 2017. Edelheim & Ilola (toim.) Lapland University Press.
Luvut 2-3, 7-11, 17
ja

Human Resource Management for the Event Industry
Lynn Van Der Wagen and Lauren White
Luvut 1-3

Opintojaksolla jaettava materiaali

Toteutustapa

Osittainen verkkototeutus. Läsnäoloa edellytetään verkkotehtävien ja harjoitusten käsittelyjen yhteydessä. Verkkoluennot ja lähgiopetuskerrat erikseen ilmoitettavana aikana.

Tämä on ensimmäisen vuoden pakollinen opintojakso restonomiopiskelijoille.

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

-

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Tehtävien palautusaikataulu julkaistaan opintojakson alussa.

Kansainvälisyys toteutuksella

-

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

N/A

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Luennot
Yksilötehtävät
Verkkotentti
Ryhmätehtävä

Sisältö ja sen jaksotus

Opiskelija osaa
• muodostaa kokonaiskäsityksen matkailu- ja tapahtumapalveluista.
• kuvata toimialan keskeiset käsitteet.
Opintojaksolla käydään läpi sekä matkailupalveluiden että tapahtumapalveluiden peruskäsitteet. Pohditaan massaturismia ja massojen liikkeitä sekä mietitään sidosryhmiä sekä matkailupalveluiden että tapahtumapalveluiden näkökulmista.

Arviointiasteikko

H-5

Lisätiedot

Tämä on ensimmäisen vuoden pakollinen opintojakso restonomiopiskelijoille. Sisältö on sama kuin Restonomina nyt ja tulevaisuudessa -opintojaksolla.

Siirry alkuun