Tourism and Events Services (5 cr)
Code: ML00BJ53-3010
General information
- Enrollment
-
23.05.2022 - 29.05.2022
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
21.09.2022 - 31.12.2022
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 2 cr
- Virtual proportion
- 3 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
- Teachers
- Annukka Korvenranta
- Marjaana Salomaa
- Teacher in charge
- Annukka Korvenranta
- Groups
-
MSA222SNPalveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, S22, Leppävaara
- Study unit
- ML00BJ53
Learning outcomes
The student is able
- form an overall picture of tourism and events services
- describe the key concepts in the sector
Location and time
Erillisen aikataulun mukaan.
Materials
Opintojakson pääteoksena ovat seuraavat teokset:
Matkailututkimuksen avainkäsitteet. 2017. Edelheim & Ilola (toim.) Lapland University Press.
Luvut 2-3, 7-11, 17
ja
Human Resource Management for the Event Industry
Lynn Van Der Wagen and Lauren White
Luvut 1-3
Opintojaksolla jaettava materiaali
Teaching methods
Osittainen verkkototeutus. Läsnäoloa edellytetään verkkotehtävien ja harjoitusten käsittelyjen yhteydessä. Verkkoluennot ja lähgiopetuskerrat erikseen ilmoitettavana aikana.
Tämä on ensimmäisen vuoden pakollinen opintojakso restonomiopiskelijoille.
Employer connections
-
Exam schedules
Tehtävien palautusaikataulu julkaistaan opintojakson alussa.
International connections
-
Completion alternatives
N/A
Student workload
Luennot
Yksilötehtävät
Verkkotentti
Ryhmätehtävä
Content scheduling
Opiskelija osaa
• muodostaa kokonaiskäsityksen matkailu- ja tapahtumapalveluista.
• kuvata toimialan keskeiset käsitteet.
Opintojaksolla käydään läpi sekä matkailupalveluiden että tapahtumapalveluiden peruskäsitteet. Pohditaan massaturismia ja massojen liikkeitä sekä mietitään sidosryhmiä sekä matkailupalveluiden että tapahtumapalveluiden näkökulmista.
Evaluation scale
H-5
Further information
Tämä on ensimmäisen vuoden pakollinen opintojakso restonomiopiskelijoille. Sisältö on sama kuin Restonomina nyt ja tulevaisuudessa -opintojaksolla.