Promoting Student Entrepreneurship: Development and Marketing of a Business Preincubator (15 cr)
Code: LY00BK27-3002
General information
- Enrollment
-
25.11.2019 - 31.12.2019
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
13.01.2020 - 13.05.2020
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 15 cr
- Local portion
- 7 cr
- Virtual proportion
- 8 cr
- RDI proportion
- 15 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Campus
- Laurea Hyvinkää
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 2 - 4
- Degree programmes
- Liiketalouden koulutus (HLY2), Laurea yhteinen (Finnish)
Location and time
Briiffi- ja ohjausajat ovat nähtävissä Pakissa.
Projektibriiffistä (eli projektin aloitustapaamisesta) lähetetään ilmoittautuneille erillinen sähköpostikutsu.
Projektitiimin tapaamisajat ja –paikat sovitaan tiimikohtaisesti.
Materials
Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto, jonka tehtävänä on tukea projektin toiminnallista osuutta, valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.
Teaching methods
Toteutustapa: Projekti suoritetaan P2P-opiskelijaprojektina yhteistyössä työelämän kumppanin kanssa.
Yhteistyökumppani: Laurea Hyvinkään kampus, kehittämispäällikkö Arja-Helena Meronen
Projektin sisältö: Projektissa kehitetään esihautomo InnoVillan toimintaa ja markkinoidaan InnoVillan palveluita. Projektitiimi toimii tiiviissä yhteistyössä Hyvinkään kampuksen opiskelijoiden yrittäjyyden edistämiseksi. Projekti sopii erityisesti yrittäjyydestä kiinnostuneille.
Muut moduulit: Tästä projektista voi saada opintopisteitä myös moduuleihin LK, AM, PJ.
Jos opiskelijapaikat tässä projektissa täyttyvät, voimme sijoittaa opiskelijan toiseen, samaa moduuliosaamista tuottavaan projektiin.
Laurea pidättää oikeuden muutoksiin.
Exam schedules
Projektin väliarviointi, osaamisen näytöt, tulosten esittely, arviointi ja projektin päättyminen sovitaan projektin käynnistyessä.
Student workload
Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä n. 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn n. 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn n. 8 h viikossa.
Evaluation scale
H-5