Siirry suoraan sisältöön

LY1; Markinoinnin suunittelu ja kehittäminen sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaille ((Konditoria pH7 Oy) (15 op)

Toteutuksen tunnus: LY00BK16-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
18.05.2020 - 24.05.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.08.2020 - 03.12.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
15 op
Lähiosuus
7 op
Virtuaaliosuus
8 op
TKI-osuus
15 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Toimipiste
Laurea Hyvinkää
Opetuskielet
suomi
Paikat
3 - 5
Koulutus
Liiketalouden koulutus (HLB2), Laurea Hyvinkää
Liiketalouden koulutusohjelma (HLB), Laurea Hyvinkää
Liiketalouden koulutusohjelma, Peer to Peer (HLBP), Laurea Hyvinkää
Opettajat
Pirjo Lappalainen
Vastuuopettaja
Pirjo Lappalainen
Opintojakso
LY00BK16

Aika ja paikka

Pre-briiffi on opiskelijoiden kanssa ennen briiffiä. Pre-briiffi pidetään ma 24.8 klo 16.00 tilassa 204.
Briiffiaika ma 31.8.2020 klo 15.00 - 16.30, paikka: 2-32
Ohjausaika: Viikoittainen ohjausaika on aina maanantaisin klo 15.00-16.00 (tarpeen mukaan klo 16.30 saakka)
Ohjaaja lähettää briiffikutsun/kalenterikutsun vielä erikseen noin viikkoa ennen projektibriiffiä.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto, jonka pohjalta kirjoitetaan tietoperusta, valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.

Toteutustapa

Projektin toimeksiantona on Markkinoinnin suunnittelu ja kehittäminen sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaille
Projekti suoritetaan P2P-opiskelijaprojektina yhteistyössä työelämän kumppanin kanssa (Konditoria pH7 Oy).
Projektin sisältö: Projektin toimeksiannon jälkeen tiimi tekee ensin tavoitteiden pohjalta projektisuunnitelman ja kun yhteistyökumppani on sen hyväksynyt tiimi aloittaa projektin toteuttamisen. Projektin päätteeksi tiimi kirjoittaa toimeksiantajalle loppuraportin.
Projektista voi saada osaamista ja opintopisteitä myös muihin moduuleihin (esim. LK, AM, BJ).
Viestintäkäytänteet sovitaan kun projekti alkaa. Projekti sopii myös monimuoto-opiskelijoille.
Jos opiskelijapaikat tässä projektissa täyttyvät, voimme sijoittaa opiskelijan toiseen, samaa moduuliosaamista tuottavaan projektiin.
Laurea pidättää oikeuden muutoksiin.

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Projektin väliarviointi, osaamisen näytöt, tulosten esittely, arviointi ja projektin päättyminen sovitaan projektin käynnistyessä.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä n. 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn n. 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn n. 8 h viikossa. Lisäksi ohjaukseen varataan 1 h viikossa.

Arviointiasteikko

H-5

Lisätiedot

Tutkintosäännön 18§ mukaisesti ”opiskelijan on oltava ensimmäisellä kontaktikerralla läsnä tai ilmoitettava poissaolostaan ohjaajalle. Ilmoittautuminen hylätään, mikäli opiskelija ei ilmoita poissaolostaan opinnon aloituskerralta. Hänen tilalleen voidaan ottaa jonossa oleva seuraava opiskelija. (Laurean tutkintosääntö.)

Päiväopetuksen laatukriteerit täyttyvät alla olevan raportin mukaisesti:
https://laureauas-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/pirlapp_laurea_fi/ESmKr6OIAYdMtGE8-HHTckwBUOS31xGQ4PupsZd11sLy-A?e=Dxx0HW


Perehdy etukäteen toimeksiantajan tietoihin
www.konditoriaph7.fi
www.facebook.com/konditoriaph7
Instagram: @konditoriaph7
www.facebook.com/pH7jarvenpaa

Siirry alkuun