Project 11 of Competence in Business and Entrepreneurship (15 cr)
Code: LY00BJ77-3001
General information
- Enrollment
-
26.11.2018 - 06.01.2019
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
07.01.2019 - 13.05.2019
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 15 cr
- Local portion
- 7 cr
- Virtual proportion
- 8 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Campus
- Laurea Hyvinkää
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 1 - 7
- Degree programmes
- Liiketalouden koulutus (HLY2), Laurea yhteinen (Finnish)
Location and time
Projektin briiffi on ke 16.1.2019 klo 10-11 tilassa 1-75.
Viikoittaiset ohjaukset keskiviikkoisin klo 10-11.
Aikataulu löytyy myös Pakin lukkarikoneen kautta.
Materials
Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto, jonka tehtävänä on tukea projektin toiminnallista osuutta valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.
Teaching methods
Projekti suoritetaan P2P-opiskelijaprojektina yhteistyössä työelämän kumppanin kanssa.
Projektin sisältö: Toimeksiannon jälkeen projektissa perehdytään syksyn 2018 projektin tuloksiin, analysoidaan tulokset (nykytila-analyysi) ja tehdään tavoitteiden mukainen markkinointisuunnitelma, jonka pohjalta markkinointia C-yksikön alueella toteutetaan potentiaalisille opiskelijakohderyhmille.
Projektista voi saada osaamista ja opintopisteitä myös muihin moduuleihin (esim. LK, AM, BJ).
Viestintäkäytänteet sovitaan kun projekti alkaa. Projekti sopii myös monimuoto-opiskelijoille. .
Jos opiskelijapaikat tässä projektissa täyttyvät, voimme sijoittaa opiskelijan toiseen, samaa moduuliosaamista tuottavaan projektiin.
Laurea pidättää oikeuden muutoksiin.
Exam schedules
Projektin väliarviointi, osaamisen näytöt, tulosten esittely, arviointi ja projektin päättyminen sovitaan projektin käynnistyessä.
Student workload
Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä noin 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn noin 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn noin. 8 h viikossa. Lisäksi projektin ohjauseen varataan kullekin viikolle 1 h.
Assessment criteria, approved/failed
Projektit arvoidaan asteikolla 1-5. Katso arviointikriteerit.