LY: Verkkokaupan asiakaskokemuksen ja sosiaalisen median kehittäminen (15op)
Toteutuksen tunnus: LY00BJ68-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 25.11.2019 - 31.12.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 13.01.2020 - 14.05.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 15 op
- Lähiosuus
- 7 op
- Virtuaaliosuus
- 8 op
- TKI-osuus
- 15 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Toimipiste
- Laurea Hyvinkää
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 2 - 4
- Koulutus
- Liiketalouden koulutus (HLY2), Laurea yhteinen
Toteutustapa
Toteutustapa: Projekti suoritetaan P2P-opiskelijaprojektina yhteistyössä työelämän kumppanin kanssa.
Yhteistyökumppani: Helsingin Olkain Oy, Marjaana Laajakoski
Projektin sisältö: Projektin teemana on verkkokaupan asiakaskokemuksen  ja somemarkkinoinnin kehittäminen. Projektin toiminnallinen sisältö täsmentyy projektin käynnistyessä.
Projektista voi saada osaamista ja opintopisteitä myös muihin moduuleihin (LK,AM,PJ) 
Jos opiskelijapaikat tässä projektissa täyttyvät, voimme sijoittaa opiskelijan toiseen, samaa moduuliosaamista tuottavaan projektiin.
Laurea pidättää oikeuden muutoksiin
                    
Aika ja paikka
Briiffi- ja ohjausajat ovat nähtävissä Pakissa.
Projektibriiffistä (eli projektin aloitustapaamisesta) lähetetään ilmoittautuneille erillinen sähköpostikutsu.
Projektitiimin tapaamisajat ja –paikat sovitaan tiimikohtaisesti.
                    
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto, jonka tehtävänä on tukea projektin toiminnallista osuutta valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.
                    
Toteutuksen tärkeät päivämäärät
Projektin väliarviointi, osaamisen näytöt, tulosten esittely, arviointi ja projektin päättyminen sovitaan projektin käynnistyessä
                    
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä n. 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn n. 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn n. 8 h viikossa.
                    
Arviointiasteikko
H-5
                    
