Strengthening the Awareness of the HR Specialist Professional Network in Social (15 cr)
Code: LK00BK59-3001
General information
- Enrollment
-
13.05.2019 - 26.05.2019
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
19.08.2019 - 08.12.2019
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 15 cr
- Local portion
- 7 cr
- Virtual proportion
- 8 cr
- RDI proportion
- 15 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Campus
- Laurea Hyvinkää
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 1 - 4
- Degree programmes
- Liiketalouden koulutus (HLY2), Laurea yhteinen (Finnish)
- Teachers
- Maija Huhta
- Kimmo Kuitunen
- Study unit
- LK00BK59
Location and time
Projektibriiffin aika ja paikka: ma 2.9. klo 9.00-10.00, nh 2-32
Viikoittainen ohjausaika: maanantaisin klo 12-13, tila 3-14
Briiffi- ja ohjausajat ovat nähtävissä myös Pakin kautta.
Projektitiimin muut tapaamisajat ja –paikat sovitaan tiimikohtaisesti.
Materials
Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.
Teaching methods
Toteutustapa: Projekti suoritetaan P2P-opiskelijaprojektina yhteistyössä työelämän kumppanin kanssa.
Projektin sisältö: Projektissa keskitytään Henry ry:n oppilaitosjäsenyyden tunnettuuden kasvattamiseen, markkinointiin ja ammatillisten verkostojen rakentamiseen. Projekti soveltuu erityisesti HR-toiminnoista kiinnostuneille!
Muut moduulit: LY, HR, AM, PJ.
Viestintä: Viestintäkäytänteistä sovitaan projektikohtaisesti.
Projekti soveltuu myös monimuoto-opiskelijoille eli briiffi ja ohjaukset ovat maanantaisin
Jos opiskelijapaikat tässä projektissa täyttyvät, voimme sijoittaa opiskelijan toiseen, samaa moduuliosaamista tuottavaan projektiin.
Laurea pidättää oikeuden muutoksiin.
Exam schedules
Projektin väliarviointi, osaamisen näytöt, tulosten esittely, arviointi ja projektin päättyminen sovitaan projektin käynnistyessä.
Student workload
Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä n. 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn n. 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn n. 8 h viikossa.
Evaluation scale
H-5