Skip to main content

Strengthening the Awareness of the HR Specialist Professional Network in Social (15 cr)

Code: LK00BK59-3001

General information


Enrollment
13.05.2019 - 26.05.2019
Registration for the implementation has ended.
Timing
19.08.2019 - 08.12.2019
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
15 cr
Local portion
7 cr
Virtual proportion
8 cr
RDI proportion
15 cr
Mode of delivery
Blended learning
Campus
Laurea Hyvinkää
Teaching languages
Finnish
Seats
1 - 4
Degree programmes
Liiketalouden koulutus (HLY2), Laurea yhteinen (Finnish)
Teachers
Maija Huhta
Kimmo Kuitunen
Study unit
LK00BK59

Location and time

Projektibriiffin aika ja paikka: ma 2.9. klo 9.00-10.00, nh 2-32
Viikoittainen ohjausaika: maanantaisin klo 12-13, tila 3-14
Briiffi- ja ohjausajat ovat nähtävissä myös Pakin kautta.
Projektitiimin muut tapaamisajat ja –paikat sovitaan tiimikohtaisesti.

Materials

Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.

Teaching methods

Toteutustapa: Projekti suoritetaan P2P-opiskelijaprojektina yhteistyössä työelämän kumppanin kanssa.
Projektin sisältö: Projektissa keskitytään Henry ry:n oppilaitosjäsenyyden tunnettuuden kasvattamiseen, markkinointiin ja ammatillisten verkostojen rakentamiseen. Projekti soveltuu erityisesti HR-toiminnoista kiinnostuneille!
Muut moduulit: LY, HR, AM, PJ.
Viestintä: Viestintäkäytänteistä sovitaan projektikohtaisesti.
Projekti soveltuu myös monimuoto-opiskelijoille eli briiffi ja ohjaukset ovat maanantaisin
Jos opiskelijapaikat tässä projektissa täyttyvät, voimme sijoittaa opiskelijan toiseen, samaa moduuliosaamista tuottavaan projektiin.
Laurea pidättää oikeuden muutoksiin.

Exam schedules

Projektin väliarviointi, osaamisen näytöt, tulosten esittely, arviointi ja projektin päättyminen sovitaan projektin käynnistyessä.

Student workload

Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä n. 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn n. 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn n. 8 h viikossa.

Evaluation scale

H-5

Go back to top of page