Project 8 of Developing Competence in Business and Entrepreneurship (15 cr)
Code: LK00BJ86-3001
General information
- Enrollment
-
26.11.2018 - 06.01.2019
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
07.01.2019 - 23.08.2019
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 15 cr
- Local portion
- 7 cr
- Virtual proportion
- 8 cr
- RDI proportion
- 15 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Campus
- Laurea Hyvinkää
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 1 - 7
- Degree programmes
- Liiketalouden koulutus (HLY2), Laurea yhteinen (Finnish)
Location and time
Projektin briiffi on ti 15.1 klo 10-11 tilassa 2-32.
Viikoittaiset ohjausajat ovat aina samaan aikaan eli tiistaisin klo 10-11.
Aikataulu löytyy myös Pakin lukkarikoneen kautta.
Materials
Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto, jonka tehtävänä on tukea projektin toiminnallista osuutta valitaan projektissa erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.
Teaching methods
Projekti suoritetaan P2P-opiskelijaprojektina yhteistyössä työelämän kumppanin kanssa.
Projektin sisältö: Projektissa suunnitellaan ja toteutetaan toimeksiannon mukainen Palvelututkimus 2019. Tutkimuksen tuloksia verrataan aiempiin vuosiin niiltä osin kuin se on mahdollista.
Projektista voi saada osaamista ja opintopisteitä myös muihin moduuleihin (esim. LY, AM, BJ).
Viestintäkäytänteet sovitaan kun projekti alkaa. Projekti sopii myös monimuoto-opiskelijoille. .
Jos opiskelijapaikat tässä projektissa täyttyvät, voimme sijoittaa opiskelijan toiseen, samaa moduuliosaamista tuottavaan projektiin.
Laurea pidättää oikeuden muutoksiin.
Exam schedules
Projektin väliarviointi, osaamisen näytöt, tulosten esittely, arviointi ja projektin päättyminen sovitaan projektin käynnistyessä.
Student workload
Opiskelija käyttää projektiin työaikaa yhteensä noin16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn noin 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn noin 8 h viikossa. Lisäksi projektin ohjaukseen varataan kullekin viikolle 1 h.
Assessment criteria, approved/failed
Projekteja arvioidaan arviointikriteerien 1-5 mukaisesti.
Evaluation scale
H-5