Nutrition as Support for Wellbeing (5 cr)
Code: G8291-3008
General information
- Enrollment
-
23.11.2020 - 08.01.2021
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
18.01.2021 - 31.07.2021
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual proportion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Campus
- Laurea Virtual Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOS2), Terveys- ja hyvinvointialat
Learning outcomes
The student is able to
- describe the basic functions of the digestive system and its regulation and the effect of physical activity on nutrition
- describe and recognise the significance of nutrition for the wellbeing of people in different ages
- evaluate the client’s body composition and support dietary habits that promote a client's wellbeing
- design approaches that take physical activity and nutrition into account and promote the client's overall wellbeing.
Location and time
Toteutuu kevään 2021 aikana - zoom-luentoja aiheista. Orientaatio, ravitsemusfysiologia (2 kpl), aktiivisuuden ja ravinnon arviointi (2 kpl). Tarvittaessa opintojen etenemistä tuoetaan zoom -luennoilla.
Materials
Ravitsemustiede -kirja (oppiportti)
Teaching methods
Nutrition physiology (2cr), Nutrition- and avtivityaseesment (2op), clinical nutrition of owna interest (1op)
Exam schedules
Ilmoitetaan viestillä ennakkoon niille, jotka kurssille ovat ilmoittautuneet.
Completion alternatives
Orientaatio välttämätön, muiden zoom-luentojen osuus ehdollinen.
Student workload
5 op:n toteutus, josta lunetoihin 10 - 15 h. Oppilaan työtä loput noin 120 h oppimistehtävien tekemisessä.
Assessment criteria, approved/failed
Oppimistehtävien kriteerit tulevat kunkin tehtävän osalta esiin opintojakson osa kerrallaan.
Content scheduling
1. Orientaatio
2. Ravitsemuksen fysiologia (2 zoom-lunetoa)
3. Aktiivisuuden- ja ravinnonarviointi (2 zoom-luentoa)
Evaluation scale
Approved/Failed
Further information
Kurssi on soveltavaa fysiologiaa.
Soveltuu lähinnä niille, joilla ravitsemus kuuluu terveysneuvonnan ja ohjaamisen alueeseen.
Hyvät tiedot elimistön perusfysiologiasta antavat riittävän pohjan onistua tämän opintokokonaisuuden itsenäiseen suorittamiseen.