Quality in Food Services (10 cr)
Code: A9467-MKA1811
General information
- Enrollment
-
14.05.2018 - 31.05.2018
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
24.08.2018 - 21.10.2018
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 10 cr
- Local portion
- 8 cr
- Virtual proportion
- 2 cr
- RDI proportion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 15 - 30
- Degree programmes
- Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus (MKA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
- Teachers
- Leila Jaakkola
- Tuula Kuivanen
- Anikó Lehtinen
- Henry Lybäck
- Teacher in charge
- Leila Jaakkola
- Scheduling groups
- Ryhmä 1A (Size: 0 . Open UAS : 0.)
- Ryhmä 1B (Size: 0 . Open UAS : 0.)
- Small groups
- Ryhmä 1A
- Ryhmä 1B
- Study unit
- A9467
Learning outcomes
The student is able to
- produce high-quality customer-oriented services
- act ergonomically and safely in a work community
- act as a member of a multicultural work community interactively and in a working life-oriented manner
Location and time
Opintojakso toteutetaan Leppävaaran kampuksella.
Materials
Oppimateriaalit ja kirjallisuus ilmoitetaan tehtävänantojen yhteydessä lähikerroilla. Tehtävänannot ovat Optima-työtilassa A9467/MKA1811 Laatu ravitsemispal.
Harjoitteluvuoroihin liittyvää materiaalia on BarLaurea-työtilassa Optimassa.
Teaching methods
Opintojakson toteutus koostuu
•kontaktiopetuksesta keskiviikkoisin/torstaisin, satunnaisesti myös muita viikonpäiviä, ja
•käytännön oppimisvuoroista BarLaurean ruokapalveluissa.
Kontaktiopetuksen aikataulu ja sisältö tulee Optima-työtilaan A9467/MKA1811 Laatu ravitsemispa.
Harjoitteluvuorot BarLaureassa toteutuvat erillisen ravintolapäällikön ilmoittaman vuorolistan mukaan. Vuorolista tulee BarLaurea-työtilaan Optimassa.
Harjoitteluvuorot BarLaureassa ovat läsnäololtaan pakollisia, ne suoritetaan loppuun asti opintojakson aikana sekä kaikki kontaktiopetuksen tehtävät hyväksytysti ennen opinotojakson opintopisteiden ja kokonaisarvosanan saamista.
Opintojakson tehtäviä työstetään itsenäisesti lähiopetuskertojen ja BarLaurea-harjoitteluvuorojen välillä. Osaa tehtävistä tehdään myös harjoitteluvuoroissa.
Employer connections
Opintojaksolla opiskellaan BarLaurea-LivingLabissa ja tehdään yritysvierailu kahvikouluun Pauligille.
Exam schedules
Opintojakson ohjelma on Optima-työtilassa A0467/MKA1811 Laatu ravitsemispalv. Työtila avautuu pe 24.8.
Opintojakson aloitusinfo on pe 24.8. klo 14 - 16.
Harjoitteluvuorot BarLaureassa alkavat perehdytykselllä 27.8. ja 28.8.
1. lähiopetuskerta on 29.8./30.8.
International connections
Harjoitteluvuoroissa BarLaureassa viestitään suomen kielen lisäksi myös englanniksi.
Completion alternatives
Ei koske tätä opintojaksoa.
Student workload
BarLaurea-oppimisvuorot 23 x 7 tuntia = 161 tuntia
Lähiopetus 30 tuntia
Tiimissä tapahtuva ja itsenäinen opiskelu 79 tuntia
Yhteensä 270 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 10 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 270 tuntia.
Content scheduling
Sisällön jaksotus on Optima-työtilassa.
Opintojakson keskeistä sisältöä on, että opiskelija osaa
•tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja laadukkaasti:
aiheissa elintarvikehygienia ja omavalvonta, erityisruokavaliot ja ravitsemus, elintarviketieto ja tuotetuntemus,
•toimia ergonomisesti ja turvallisesti työyhteisössä
Keskeisen sisällön lisäksi tavoitteena on osata toimia vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikulttuurisen työyhteisön jäsenenä.
Evaluation scale
H-5
Further information
Arvioinnissa käytetään alkuvaiheen opiskelijan arviointkriteerejä. Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat A9467/MKA1811 Laatu ravitsemispal-työtilassa Optimassa.