Skip to main content

Quality in Food Services (10 cr)

Code: A9467-3002

General information


Enrollment
26.11.2018 - 02.12.2018
Registration for the implementation has ended.
Timing
20.03.2019 - 26.05.2019
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
10 cr
Local portion
9 cr
Virtual proportion
1 cr
RDI proportion
5 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Laurea university of applied sciences
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 20
Degree programmes
Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Teachers
Leila Jaakkola
Tuula Kuivanen
Henry Lybäck
Anikó Lehtinen
Teacher in charge
Leila Jaakkola
Scheduling groups
Ryhmä 2A (Size: 10 . Open UAS : 0.)
Ryhmä 2B (Size: 10 . Open UAS : 0.)
Small groups
Ryhmä 2A
Ryhmä 2B
Study unit
A9467

Learning outcomes

The student is able to
- produce high-quality customer-oriented services
- act ergonomically and safely in a work community
- act as a member of a multicultural work community interactively and in a working life-oriented manner

Location and time

Opintojakso toteutetaan Leppävaaran kampuksella.

Materials

Oppimateriaalit ja kirjallisuus ilmoitetaan tehtävänantojen yhteydessä lähikerroilla. Tehtävänannot ovat Optima-työtilassa A9467/3002 Laatu ravitsemispal.
Harjoitteluvuoroihin liittyvää materiaalia on BarLaurea-työtilassa Optimassa.

Teaching methods

Opintojakson toteutus koostuu
•kontaktiopetuksesta keskiviikkoisin/torstaisin, satunnaisesti myös muita viikonpäiviä, ja
•käytännön oppimisvuoroista BarLaurean ruokapalveluissa.
Kontaktiopetuksen aikataulu ja sisältö tulee Optima-työtilaan A9467/3002 Laatu ravitsemispa.
Harjoitteluvuorot BarLaureassa toteutuvat erillisen ravintolapäällikön ilmoittaman vuorolistan mukaan. Vuorolista tulee BarLaurea-työtilaan Optimassa.
Harjoitteluvuorot BarLaureassa ovat läsnäololtaan pakollisia, ne suoritetaan loppuun asti opintojakson aikana sekä kaikki kontaktiopetuksen tehtävät hyväksytysti ennen opinotojakson opintopisteiden ja kokonaisarvosanan saamista.
Opintojakson tehtäviä työstetään itsenäisesti lähiopetuskertojen ja BarLaurea-harjoitteluvuorojen välillä. Osaa tehtävistä tehdään myös harjoitteluvuoroissa.

Employer connections

Opintojaksolla opiskellaan BarLaurea-LivingLabissa ja tehdään yhteistyötä Löfsbergin kahvipaahtimon kanssa.

Exam schedules

Opintojakson ohjelma on Optima-työtilassa A0467/3002 Laatu ravitsemispalv. Työtila avautuu ke 20.3.
Opintojakson aloitusinfo on ke 20.3. klo 12.45 - 16.
Harjoitteluvuorot BarLaureassa alkavat perehdytykselllä 25.3. ja 26.3.
1. lähiopetuskerta on to 21.3.
Toteutus päättyy su 26.5.

International connections

Harjoitteluvuoroissa BarLaureassa viestitään suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Completion alternatives

Ei koske tätä opintojaksoa.

Student workload

BarLaurea-oppimisvuorot 24 x 7 tuntia = 168 tuntia
Lähiopetus 30 tuntia
Tiimissä tapahtuva ja itsenäinen opiskelu 72 tuntia
Yhteensä 270 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 10 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 270 tuntia.

Content scheduling

Sisällön jaksotus on Optima-työtilassa.
Opintojakson keskeistä sisältöä on, että opiskelija osaa
•tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja laadukkaasti:
aiheissa elintarvikehygienia ja omavalvonta, erityisruokavaliot ja ravitsemus, elintarviketieto ja tuotetuntemus,
•toimia ergonomisesti ja turvallisesti työyhteisössä
Keskeisen sisällön lisäksi tavoitteena on osata toimia vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikulttuurisen työyhteisön jäsenenä.

Evaluation scale

H-5

Further information

Arvioinnissa käytetään alkuvaiheen opiskelijan arviointkriteerejä. Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat A9467/3002 Laatu ravitsemispal-työtilassa Optimassa.

Go back to top of page