Food for Health (5 cr)
Code: A9222-TOP1811
General information
- Enrollment
-
14.05.2018 - 19.08.2018
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
22.10.2018 - 21.12.2018
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual proportion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 15 - 40
- Degree programmes
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Learning outcomes
The student is able to:
- recognize the risks related to food and food services
- evaluate the newest food trends
- implement and develop a healthy and safe food production process in a customer-oriented manner
Location and time
Opintojakson Optima -työtila avataan opiskelijoille viikolla 43.
Opintojakso on täysin virtuaalinen.
Materials
Oppimateriaalina käytetään pääsääntöiseti ravitsemuskirjallisuutta, lisäksi hyödynnetään palvelun laatu- ja tutkimus- sekä kehittämismenetelmäkirjallisuutta.
Oppimateriaali ja lähteet ovat opintojakson Optima -työtilassa.
HUOMIO:
KIRJAA Voutilainen, E., Fogelholm, M. & Mutanen M. 2015. RAVITSEMUSTAITO. Helsinki: SanomaPro.TARVITAAN JO HETI VIIKOLLA 43 ENSIMMÄISESSÄ TEHTÄVÄSSÄ. KIRJA KANNATTAA LAINATA LEPPÄVAARAN KAMPUSKIRJASTOSTA HETI OPINTOJAKSON ALKUUN. KIRJAA ON MYÖS OSASSA MUITA LAUREAN KAMPUSKIRJASTOJA.
Teaching methods
Opintojakso on täysin virtuaalinen ja ei sisällä kontaktikertoja.
Opintojakson tarkempi aikataulu, tehtävät ja kaikki muu opiskeluun liittyvä materiaali on opintojakson Optima- työtilassa.
Ohjaus ja viestintä tapahtuu opintojakson Optima- työtilan kautta.
Tervetuloa opintojaksolle!
Employer connections
Palvelun kehittämistehtävä opiskelijan valitsemaan mara-alan yritykseen aiheena terveytta ruoasta.
Exam schedules
Toteutus alkaa viikolla 43, jolloin Optima-työtila avautuu.
International connections
Ei ole tällä opintojaksolla.
Completion alternatives
Ei koske tätä opintojaksoa.
Student workload
Opintojaksolla on kolme tehtävää, ja kaikki tehtävät ovat yksilötehtäviä.
Opiskelijan työmäärän jakautuminen opintojaksolla, arvio tunteina
1. Terveyttä edistävä ruoka ja ravitsemus- tehtävä 35 h
2. Ruokatrendit-tehtävä 45 h
3. Palvelun kehittämistehtävä 50 h
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 130 tuntia.
Content scheduling
- terveytta edistävä ruoka ja ravitsemus: sekaruokavalio ja kasvisruokavalio
- ruokatrendit ja terveys: muotidieetit ja -elintarvikkeet
- palvelun kehittämistehtävä mara-alan yritykseen
Evaluation scale
H-5
Further information
Opintojakso on virtuaalitoteutus.
Suositus edeltävistä opinnoista:
- A9131 Laatu ravitsemispalveluissa ja
- A9146 Palvelujärjestelmien kehittäminen -opintojaksot tai
- vastaava osaaminen.