Current Issues and Future Trends in Hospitality Field (5 op)
Toteutuksen tunnus: A9219-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
13.05.2019 - 26.05.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
16.09.2019 - 08.12.2019
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- TKI-osuus
- 3 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- Laurea-ammattikorkeakoulu
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- englanti
- Paikat
- 12 - 35
- Koulutus
- Complementary Competence, bachelor’s studies in English (CCM2), Services
- Opettajat
- Sirkka Antinluoma
- Heidi Vähänikkilä
- Opintojakso
- A9219
Tavoitteet
The student is able to:
- develop their current skills and competences with respect to Hospitality Management
- apply current issues and future trends when organizing and developing services
Aika ja paikka
Virtual studies
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
will be announced in Optima
Toteutustapa
Online studies
Työelämäyhteistyö ja/tai TKI
future trends scouting in the field of hospitality management
Toteutuksen tärkeät päivämäärät
studies will begin on May and end in August; 11.05.2019 - 20.08.2019
Kansainvälisyys toteutuksella
multicultural teams
international material
global subjects
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
no other options, this is a flexible implementation
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
studies will require weekly commitment
first part of the assigment is an individual task, the second and final part is a group task
Sisältö ja sen jaksotus
please notice that you need to return some task weekly, but otherwise there is lot of flexibility
Arviointiasteikko
H-5