Ravitsemispalveluprosessit (10 op)
Toteutuksen tunnus: ML00BW67-3015
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
18.05.2026 - 24.05.2026
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
- Ajoitus
-
01.08.2026 - 31.12.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 10 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- 10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
- Opettajat
- Leila Jaakkola
- Vastuuopettaja
- Leila Jaakkola
- Ryhmät
-
MLA2M25SAPalveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, S25, Leppävaara
- Opintojakso
- ML00BW67
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
- suunnitella ja toteuttaa asiakaslähtöisen, liiketaloudellisesti kannattavan palvelukokonaisuuden
- analysoida ja kehittää palveluprosesseja ravitsemisalalla
- tuottaa käytännössä asiakaslähtöisiä palveluja ravitsemisalan ympäristössä
- toimia vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikulttuurisen työyhteisön jäsenenä
Arviointiasteikko
H-5