Ruoka- ja juomaelämysosaaminen (5 op)
Toteutuksen tunnus: ML00BW57-3010
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
24.11.2025 - 30.11.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
- Ajoitus
-
01.01.2026 - 31.07.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 2.5 op
- Virtuaaliosuus
- 2.5 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- 10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
- Opettajat
- Anikó Lehtinen
- Petri Vähäkangas
- Vastuuopettaja
- Petri Vähäkangas
- Ryhmät
-
MLA2M25SAPalveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, S25, Leppävaara
- Opintojakso
- ML00BW57
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
- nimetä ja selittää keskeisen ruoka- ja juomakäsitteistön
- kuvailla ruoka- ja juomakokonaisuuden merkityksen elämysten tuottamisessa
- suunnitella kaupallisen ruoka- ja juomatarjooman asiakaslähtöisesti elämykseksi
Arviointiasteikko
H-5