Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemispalveluprosessit (10 op)

Toteutuksen tunnus: ML00BW67-3014

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
18.05.2026 - 24.05.2026
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
01.10.2026 - 31.12.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
suomi
Paikat
10 - 25
Koulutus
Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus (PRA2), Laurea Leppävaara
Opettajat
Leila Jaakkola
Tuula Kuivanen
Henry Lybäck
Vastuuopettaja
Henry Lybäck
Ryhmät
PRA225SN
Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, S25, Leppävaara
Opintojakso
ML00BW67

Tavoitteet

Opiskelija osaa:
- suunnitella ja toteuttaa asiakaslähtöisen, liiketaloudellisesti kannattavan palvelukokonaisuuden
- analysoida ja kehittää palveluprosesseja ravitsemisalalla
- tuottaa käytännössä asiakaslähtöisiä palveluja ravitsemisalan ympäristössä
- toimia vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikulttuurisen työyhteisön jäsenenä

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun