Siirry suoraan sisältöön

Ruoka- ja juomakulttuuri (5 op)

Toteutuksen tunnus: A9221-3007

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.05.2025 - 25.05.2025

Ajoitus

01.08.2025 - 31.12.2025

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

20 - 40

Koulutus

  • Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat

Opettaja

  • Henry Lybäck
  • Anikó Lehtinen

Vastuuopettaja

Anikó Lehtinen

Ryhmät

  • TOP225SY
    Täydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S25, Palvelualat
  • CCM225SY
    Complementary competence (bachelor’s studies in English), S25, Services

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa:
- esitellä suomalaista ja eri maiden ruokakulttuuria
- tunnistaa erilaisia ruokatottumuksia sekä niiden taustaa
- suunnitella ja valita erilaisiin tilaisuuksiin ja käyttötarkoituksiin sopivat ruoka- ja juomatarjoilut
- toimia vastuullisesti ruoka- ja juomatarjoilujen palveluprosesseissa

Arviointiasteikko

H-5