Skip to main content

Certificate in Food Hygiene (0 cr)

Code: ML00BZ27-3002

General information


Enrollment
27.11.2023 - 03.12.2023
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.01.2024 - 31.07.2024
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
0 cr
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
Degree Programme in Restaurant and Event Management (PRA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Teachers
Leila Jaakkola
Mervi Niemelä
Teacher in charge
Leila Jaakkola
Groups
PRA224KN
Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, K24, Leppävaara
Study unit
ML00BZ27

Learning outcomes

The student is able to
- apply their knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company

Teaching methods

Tämä toteutus on tarkoitettu PRA224KN-saapumisryhmän restonomiopiskelijoille.

Suoritusmerkintä hygieniaosaamisesta kirjataan tänne MLBW0059 Ravitsemispalveluiden perusteet-opintojaksolla
joko
esittämällä Ruokaviraston osaamisvaatimusten mukainen hygieniaosaamistodistus ja kopio siitä
tai
suorittamalla hygieniaosaamistesti ilmoitettuna aikana opintojaksototeutuksella..Testin suoritusajankohta kerrotaan opinnon aloituskerralla.

Testi on mahdollista suorittaa myös Laurean ulkopuolisen hyginiaossamistestin järjestäjän tilaisuudessa omakustanteisesti ja toimittaa kopio todistuksesta ohjaajalle.

Evaluation scale

Approved/Failed

Go back to top of page