Certificate in Food Hygiene (0 cr)
Code: ML00BZ27-3002
General information
- Enrollment
-
27.11.2023 - 03.12.2023
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
01.01.2024 - 31.07.2024
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 0 cr
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Degree Programme in Restaurant and Event Management (PRA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
- Teachers
- Leila Jaakkola
- Mervi Niemelä
- Teacher in charge
- Leila Jaakkola
- Groups
-
PRA224KNRavintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, K24, Leppävaara
- Study unit
- ML00BZ27
Learning outcomes
The student is able to
- apply their knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company
Teaching methods
Tämä toteutus on tarkoitettu PRA224KN-saapumisryhmän restonomiopiskelijoille.
Suoritusmerkintä hygieniaosaamisesta kirjataan tänne MLBW0059 Ravitsemispalveluiden perusteet-opintojaksolla
joko
esittämällä Ruokaviraston osaamisvaatimusten mukainen hygieniaosaamistodistus ja kopio siitä
tai
suorittamalla hygieniaosaamistesti ilmoitettuna aikana opintojaksototeutuksella..Testin suoritusajankohta kerrotaan opinnon aloituskerralla.
Testi on mahdollista suorittaa myös Laurean ulkopuolisen hyginiaossamistestin järjestäjän tilaisuudessa omakustanteisesti ja toimittaa kopio todistuksesta ohjaajalle.
Evaluation scale
Approved/Failed