Skip to main content

Basics of Event Production and Management (5 cr)

Code: ML00BW56-3005

General information


Enrollment

27.11.2023 - 03.12.2023

Timing

18.01.2024 - 18.03.2024

Number of ECTS credits allocated

5 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Laurea Leppävaara, service

Campus

Laurea Leppävaara

Teaching languages

  • Finnish

Seats

20 - 40

Degree programmes

  • Degree Programme in Restaurant and Event Management (PRA2), Laurea Leppävaara (Finnish)

Teachers

  • Marjukka Turunen
  • Kaija Meriläinen

Teacher in charge

Kaija Meriläinen

Scheduling groups

  • Koskee vain Avoimen AMK:n asiakkaita, tutkinto-opiskelija älä ilmoittaudu tähän pienryhmään, voit olla välittämättä tästä. 1 (Size: 5. Open UAS: 5.)

Groups

  • PRA223SN
    Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, S23, Leppävaara

Small groups

  • Koskee vain Avoimen AMK:n asiakkaita, tutkinto-opiskelija älä ilmoittaudu tähän pienryhmään, voit olla välittämättä tästä. 1

Learning outcomes

The student is able to:
- define the characteristics of a professionally produced event
- describe the key concepts of event production and the basic process
- correctly dimension the critical resources for organising an event (time, human and financial resources)
- communicate appropriately: modelling the production and communications plan and reporting professionally to both the production team and stakeholders

Teaching methods

The implementation plan is available in Finnish.

Grading scale

H-5