Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemispalveluprosessit (10 op)

Toteutuksen tunnus: ML00BW67-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.05.2025 - 25.05.2025

Ajoitus

01.08.2025 - 31.12.2025

Opintopistemäärä

10 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

50 % Lähiopetus, 50 % Etäopetus

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

20 - 40

Koulutus

  • Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara

Opettaja

  • Leila Jaakkola
  • Mervi Niemelä

Vastuuopettaja

Leila Jaakkola

Ryhmät

  • MLA224SAM
    Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, S24, Leppävaara

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa:
- suunnitella ja toteuttaa asiakaslähtöisen, liiketaloudellisesti kannattavan palvelukokonaisuuden
- analysoida ja kehittää palveluprosesseja ravitsemisalalla
- tuottaa käytännössä asiakaslähtöisiä palveluja ravitsemisalan ympäristössä
- toimia vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikulttuurisen työyhteisön jäsenenä

Arviointiasteikko

H-5

Lisätiedot

Opinnon tavoitteena olevan osaamisen arvioinnissa käytetään Laurean yhteisten arviointikriteereiden vaativuustasoa 2.