Basics of Event Production and Management (5 cr)
Code: ML00BW56-3003
General information
Enrollment
27.11.2023 - 03.12.2023
Timing
19.01.2024 - 31.05.2024
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual proportion
5 op
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Laurea Leppävaara, service
Campus
Laurea Virtual Campus
Teaching languages
- Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
- Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Teachers
- Heidi Vähänikkilä
- Kaija Meriläinen
Teacher in charge
Kaija Meriläinen
Scheduling groups
- Koskee vain Avoimen AMK:n asiakkaita, tutkinto-opiskelija älä ilmoittaudu tähän pienryhmään, voit olla välittämättä tästä. 1 (Size: 5. Open UAS: 5.)
Groups
-
MLA223SAMPalveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, S23, Leppävaara
Small groups
- Koskee vain Avoimen AMK:n asiakkaita, tutkinto-opiskelija älä ilmoittaudu tähän pienryhmään, voit olla välittämättä tästä. 1
Learning outcomes
The student is able to:
- define the characteristics of a professionally produced event
- describe the key concepts of event production and the basic process
- correctly dimension the critical resources for organising an event (time, human and financial resources)
- communicate appropriately: modelling the production and communications plan and reporting professionally to both the production team and stakeholders
Teaching methods
The implementation plan is available in Finnish.
Grading scale
H-5