Siirry suoraan sisältöön

Vastuullisuusviestinnän etätyöpainotteinen projekti, Apotti Oy (10 op)

Toteutuksen tunnus: HL00BU31-3047

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
22.05.2023 - 28.05.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.08.2023 - 31.12.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
1 op
Virtuaaliosuus
9 op
TKI-osuus
10 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Toimipiste
Laurea Hyvinkää
Opetuskielet
suomi
Paikat
4 - 7
Koulutus
Liiketalouden koulutus (HLB2), Laurea Hyvinkää
Opettajat
Piia Haavisto
Vastuuopettaja
Piia Haavisto
Ryhmät
HLB223SA
Liiketalouden koulutus, oikeudellinen osaaminen, monimuotototeutus, S23, Hyvinkää
HLB223SA2
Liiketalouden koulutus, projektijohtaminen, monimuotototeutus, S23, Hyvinkää
Opintojakso
HL00BU31

Tavoitteet

opiskelija osaa
- toteuttaa markkinoinnin kehittämisprojektin tiimissä
- arvioida asiakaslähtöisen toiminnan edellytyksiä, erilaisia asiakastarpeita ja -ratkaisuja
- toimia ja viestiä asiakaslähtöisesti

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto täsmennetään erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.

Toteutustapa

Projekti toteutetaan yhteistyössä Laurean avainkumppanin kanssa Hyvinkään kampuksen P2P-oppimisympäristössä. Projekti toteutetaan etätyöskentelypainotteisesti. Lähipäivät Hyvinkään kampuksella ovat briiffipäivä projektin alussa (30.8.), ke 11.10 klo 12.30-14 sekä projektin arviointipäivä 13.12. klo 12.30-14.

Projektissa kartoitetaan, millaisia megatrendejä vastuullisuusviestinnän - ja markkinoinnin kentällä on havaittavissa. Selvitetään, millaista vastuullisuusviestintää yrityksen nimeämät verrokkiorganisaatiot tekevät (benchmarking), jotta hyviä oppeja ja käytänteitä voidaan käyttää oman vastuullisuusviestinnän kehittämiseen.Vastuullisuusviestintä on ajankohtainen aihe monessa organisaatiossa ja sen merkityksen voidaan odottaa kasvavan lisääntyneen sääntelyn myötä (ESG-raportointivaatimukset)

Projektin aikana osaaminen kehittyy markkinointi - ja liiketoimintaosaamisessa kokonaisuutena sekä erityisesti vastuullisuusviestinnässä. Mahdollisesta muusta projektin aikana kehitettävästä osaamisesta sovitaan projektin aikana.Tällä toteutussuunnitelmalla kuvatussa projektissa voi toimia myös täydentävää osaamista kartuttava opiskelija (huom. ilmoittautuminen täydentävän osaamisen projektiin).

Projektin ohjaus- ja työskentelyajat ovat katsottavissa Lukkarikoneesta. Viestintäkäytänteistä sovitaan projektin käynnistyessä.

Laurea pidättää oikeuden muutoksiin.

Opintojakson laatua on arvioitu, ja raportti itsearvioinnista löytyy projektin Teams- työtilasta.

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

Projektin toimeksiantaja: Apotti Oy, https://www.apotti.fi

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Tutkintosäännön 18§ mukaisesti ”opiskelijan on oltava ensimmäisellä kontaktikerralla läsnä tai ilmoitettava poissaolostaan vastuuopettajalle opintoon osallistumisensa vahvistamiseksi. … Ilmoittautuminen hylätään, mikäli opiskelija ei ilmoita poissaolostaan opinnon aloituskerralta tai poissaolon syytä ei voida pitää perusteltuna.” Projektissa ensimmäisellä kontaktikerralla tarkoitetaan projektitiimin ja ohjaajan ensimmäistä tapaamiskertaa (pre-briiffi). Prebriiffin ajankohta on 30.8. klo 9.00.

Projektin aloitusbriiffiin osallistuminen on välttämätöntä, jotta kaikki toimijat saavat projektin toimeksiannon tietoonsa. Aloitusbriiffin ajankohta on 30.8.2023 klo 11.30-12.30.

Projektia ohjataan viikoittain keskiviikkoisin klo 12.30-13.30 etäyhteydellä. Lähipäivät Hyvinkään kampuksella ovat seuraavat: briiffipäivä projektin alussa (30.8.), ke 11.10 klo 12.30-14 sekä projektin arviointipäivä 13.12. klo 12.30-14.

Opiskelija voi vertailla työskentelyaikoja Lukkarikoneessa ja valita projektit/opinnot, jotka eivät osu päällekkäin.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Laurean tutkintosäännön mukaisesti ”Kaikilla opiskelijoilla on oikeus osaamisensa näyttämiseen. Aloitteen hankitun osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta tekee opiskelija. Osaamisen tunnistaa ja tunnustaa opinnosta vastaava opettaja tai muu tehtävään nimetty henkilö. Arvioinnissa noudatetaan samaa arviointikriteeristöä ja pääsääntöisesti samaa arviointiasteikkoa kuin vastaavalla opintojaksolla tai -kokonaisuudella. Opiskelijalla on oikeus hakea osaamisen tunnustamista riippumatta siitä, missä, miten ja milloin osaaminen on hankittu. Opiskelija voi hakea myös työssä hankittavan osaamisen tunnistamista osaksi tutkintoa (työn opinnollistaminen). ... Opiskelija vastaa osaamisen osoittamisesta, todistamisesta ja riittävien tietojen toimittamisesta. Osaamisen arvioivat opiskelija ja näytön vastaanottava ohjaaja yhdessä. ” Katso lisätietoa opiskelijaintrasta.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Projektin mitoitus opintopistemäärään ja projektin pituuteen perustuu 1 op=26,7 h

Opiskelija käyttää 15 opintopisteen projektiin työaikaa yhteensä n. 16 tuntia viikossa (tiimityöskentely + itsenäinen työskentely).

Arviointiasteikko

H-5

Lisätiedot

Opinto on vaatimuksiltaan amk-tutkintoon johtavan koulutuksen tasoa. Opinto toteutuu P2P.n projektiopintona edellyttäen osallistumista yhteiseen projektiohjaukseen ja työskentelyyn.

Siirry alkuun