Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemispalvelut (5 op)

Toteutuksen tunnus: ML00BJ51-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
23.05.2022 - 29.05.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.10.2022 - 16.12.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
Opettajat
Leila Jaakkola
Mervi Niemelä
Vastuuopettaja
Leila Jaakkola
Ryhmät
MLA222SAM
Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, S22, Leppävaara
Opintojakso
ML00BJ51

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja laadukkaasti
- toimia ergonomisesti ja turvallisesti työyhteisössä

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Oppimateriaali kerrotaan tehtävien yhteydessä Canvas-työtilassa.

Toteutustapa

Toteutus on virtuaalinen.
Paitsi hygieniapassitestin suorituskerta on kontaktikerta Leppävaaran kampuksella opiskelijalle, joka suorittaa kurssilla hygieniapassin.
Viestintä kurssilla tapahtuu Canvasissa ja Zoom-tapaamisissa.

HUOMIO: VARMISTAT OPISKELUPAIKKASI KURSSILLA JA OSALLISTUMISESI TOTEUTUKSELLE TEKEMÄLLÄ TEHTÄVÄN "TYÖLLISYYDEN JA OSAAMISEN MUUTOKSIA RAVITSEMISTOIMINNASSA" VIIMEISTÄÄN SU 30.10. KOKONAAN. TEHTÄVÄ ON KAKSIVAIHEINEN JA SEN OHJEET OVAT CANVASISSA, VARAATHAN TEHTÄVÄN TEKEMISEEN RIITTÄVÄSTI AIKAA VIIKOLLA 43.

TEHTÄVÄ OHJEINEEN AVAUTUU CANVASISSA MA 24.10. OPISKELIJA, JOKA EI OLE TEHNYT TEHTÄVÄÄ, POISTETAAN TOTEUTUKSELTA MA 31.10.

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

Toteutus painottuu osaamistavoitteiden teoriaosaamiseen.

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

- Toteutus alkaa ma 24.10., jolloin Canvas työtila avautuu opiskeluun.
1. tehtävä "Työllisyyden ja osaamisen muutoksia ravitsemistoiminnassa" avautuu tehtäväksi ma 24.10. - su 30.10. Tekemällä tehtävän varmistat opiskelipaikkasi toteutuksella.

- 1. verkkotapaaminen Zoomissa on ma 31.10. klo 15 - 17. Siinä käydään läpi opintojakson tavoitteet ja toteutuskokonaisuus sekä tehtäväksiannot "Elintarviketuntemus", Ravitsemus- ja erityisruokavaliot"ja "Ravitsemuspassi".

- Toteutus päättyy 16.12.

- Hygieniapassin suoritus x.y. klo zzLeppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.

- Zoom-tapaamiset Pakissa ja Tuudossa olevan aikataulun mukaan.
MUUTOKSET ZOOM-TAPAAMISISSA OVAT MAHDOLLSIA JA NIISTÄ ILMOITETAAN CANVASISSA ETUKÄTEEN.
MYÖS PIENEHKÖT MUUTOKSET TEHTÄVÄTOTEUTUKSISSA OVAT MAHDOLLISIA KURSSIN ALKUUN MENNESSÄ.

Kansainvälisyys toteutuksella

Ei ole tällä opintojaksolla.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Ei ole.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opintojaksolla on seitsemän tehtävää.
1. Ravitsemispalvelut toimialana 10 h = "Työllisyyden ja osaamisen muutoksia ravitsemistoiminnassa"
2. Elintarviketuntemus 30 h
3. Ravitsemus ja erityisruokavaliot 30 h
4. Ravitsemuspassi 10 h
5. Elintarvikehygienia 30 h
6. Hygieniapassi 10 h
7. Työturvallisuus ja ergonomia 19 h
Lisäksi on kolme Zoom-tapaamista 6 h.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 135 tuntia.

Arviointiasteikko

H-5

Lisätiedot

VARMISTAT OPISKELUPAIKKASI KURSSILLA JA OSALLISTUMISESI TOTEUTUKSELLE TEKEMÄLLÄ TEHTÄVÄN "TYÖLLISYYDEN JA OSAAMISEN MUUTOKSIA RAVITSEMISTOIMINNASSA" VIIMEISTÄÄN SU 30.10.

TEHTÄVÄ OHJEINEEN AVAUTUU CANVASISSA MA 24.10. OPISKELIJA, JOKA EI OLE TEHNYT TEHTÄVÄÄ, POISTETAAN TOTEUTUKSELTA MA 31.10.

Siirry alkuun