Placement 1 (15 op)
Toteutuksen tunnus: B0233-3005
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
13.05.2019 - 26.05.2019
Ajoitus
19.08.2019 - 30.06.2022
Opintopistemäärä
15 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Laurea Leppävaara, yhteinen
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
1 - 20
Koulutus
- Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship (MEA2), Laurea Leppävaara
Vastuuopettaja
Sirkka Antinluoma
Ryhmät
-
MEA219SNDegree Programme in Restaurant Entrepreneurship, päivätoteutus, S19, Leppävaara
Osaamistavoitteet
The student is able to
- apply into practice what they have learnt
- analyse and structure the contents and methods of their work
- participate with their input in the development work of a company’s practices and business processes
- develop their business competencies
- evaluate their competencies and their development
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty