•   Current Issues and Future Trends in Hospitality Field A9219-3004 16.09.2020-01.12.2020  5 op  (TOP220SY) +-
    Opintojakson osaamistavoitteet
    The student is able to:
    - develop his/her current skills and competences with respect to Hospitality Management
    - apply current issues and future trends when organizing and developing services

    Vastuuopettaja

    Sirkka Antinluoma

    Toteutusmuoto

    Etäopetus

    Opetuskieli/-kielet
    • englanti
    Ajoitus

    16.09.2020 - 01.12.2020

    Ilmoittautumisaika

    18.05.2020 - 24.05.2020

    Ryhmä(t)
    • TOP220SY
    Paikkoja

    15 - 30

    Yksikkö

    Laurea Yhteinen

    Opettaja(t)

    Sirkka Antinluoma, Heidi Vähänikkilä

    Koulutus

    Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat

    Toimipiste

    Laurea Leppävaara

    T&K osuus

    2 op

    Virtuaaliosuus

    5 op

    Arviointiasteikko

    H-5