Skip to main content

Ravitsemispalvelut (5 op)

Toteutuksen tunnus: ML00BJ51-3007

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
29.11.2021 - 05.12.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.03.2022 - 16.05.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
Opettajat
Leila Jaakkola
Mervi Niemelä
Vastuuopettaja
Leila Jaakkola
Ryhmät
MLA222KA
Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, K22, Leppävaara
Opintojakso
ML00BJ51

Learning outcomes

Opiskelija osaa
- tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja laadukkaasti
- toimia ergonomisesti ja turvallisesti työyhteisössä

Oppimateriaalit

Oppimateriaali kertrotaan tehtävien yhteydessä Canvas-työtilassa.

Opetusmenetelmät

Toteutus on virtuaalinen.
Paitsi hygieniapassitestin suorituskerta on kontaktikerta Leppävaaran kampuksella opiskelijalle, joka suorittaa kurssilla hygieniapassin.
Viestintä kurssilla tapahtuu Canvasissa ja Zoom-tapaamisissa.

HUOMIO: VARMISTAT OPISKELUPAIKKASI KURSSILLA JA OSALLISTUMISESI TOTEUTUKSELLE OSALLISTUMALLA 1. VERKKO-OPETUKSEEN ZOOMISSA TO 24.3... ILMOITA ETUKÄTEEN KURSSIN OPETTAJALLE, LEILA JAAKKOLA leila.jaakkola@laurea.fi, JOS ET PÄÄSE OSALISTUMAAN, NIIN SÄILYTÄT OPISKELUPAIKKASI.

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Toteutus painottuu osaamistavoitteiden teoriaosaamiseen.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Toteutus alkaa 24.3., jolloin Canvas-työtila avautuu opiskeluun.
Toteutus päättyy 16.5.
Hygieniapassin suoritus x.y. klo zzLeppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.
Zoom-tapaamiset Pakissa olevan aikataulun mukaan.
MUUTOKSET ZOOM-TAPAAMISISSA OVAT MAHDOLLSIA JA NIISTÄ ILMOITETAAN CANVASISSA ETUKÄTEEN.

Kansainvälisyys

Ei ole tällä opintojaksolla.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Ei ole.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opintojaksolla on seitsemän tehtävää.
1. Ravitsemispalvelut toimialana 10 h
2. Elintarviketuntemus 30 h
3. Ravitsemus ja erityisruokavaliot 30 h
4. Ravitsemuspassi 10 h
5. Elintarvikehygienia 30 h
6. Hygieniapassi 10 h
7. Työturvallisuus ja ergonomia 19 h
Lisäksi on neljä Zoom-tapaamista 6 h.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 135 tuntia.

Arviointiasteikko

H-5

Go back to top of page