Skip to main content

Food Services (5 cr)

Code: ML00BJ51-3005

General information


Enrollment
24.05.2021 - 30.05.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
25.10.2021 - 17.12.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual proportion
5 cr
Mode of delivery
Distance learning
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Teachers
Leila Jaakkola
Mervi Niemelä
Teacher in charge
Leila Jaakkola
Groups
MLA221KA2
Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, K21, Leppävaara, ryhmä 2
Study unit
ML00BJ51

Learning outcomes

The student is able to
- produce high-quality customer-oriented services
- act ergonomically and safely in a work community

Location and time

Virtuaalitoteutus viikoilla 43 - 50, 25.10. - 17.12.
Hygieniapassin suoritus x.y.. klo xx - yy Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.

Materials

Oppimateriaali kerrotaan tehtävien yhteydessä Canvas-työtilassa.

Teaching methods

Toteutus on virtuaalinen.
Paitsi hygieniapassitestin suorituskerta on kontaktikerta Leppävaaran kampuksella opiskelijalle, joka suorittaa kurssilla hygieniapassin.
Viestintä kurssilla tapahtuu Canvasissa ja Zoom-tapaamisissa.

HUOMIO: VARMISTAT OPISKELUPAIKKASI KURSSILLA JA OSALLISTUMISESI TOTEUTUKSELLE OSALLISTUMALLA ALOITUSINFOON ZOOMISSA MA 25.10... ILMOITA ETUKÄTEEN SÄHKÖPOTILLA KURSSIN OPETTAJALLE, LEILA JAAKKOLA leila.jaakkola@laurea.fi, JOS ET PÄÄSE OSALISTUMAAN, NIIN SÄILYTÄT OPISKELUPAIKKASI.

Employer connections

Toteutus painottuu osaamistavoitteiden teoriaosaamiseen.

Exam schedules

Toteutus alkaa 25.10., jolloin Canvas-työtila avautuu ja on kurssin aloitusinfo Zoomissa.
Toteutus päättyy 17.12.
Hygieniapassin suoritus Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.

International connections

Ei ole tällä opintojaksolla.

Completion alternatives

Ei ole.

Student workload

Opintojaksolla on seitsemän tehtävää.
1. Ravitsemispalvelut toimialana 10 h
2. Elintarviketuntemus 25 h
3. Ravitsemus ja erityisruokavaliot 30 h
4. Ravitsemuspassi 8 h
5. Elintarvikehygienia 30 h
6. Hygieniapassi 10 h
7. Työturvallisuus ja ergonomia 20 h
Lisäksi yksi Zoom-tapaaminen 2 h.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 135 tuntia.

Evaluation scale

H-5

Go back to top of page