Self-monitoring security for food service experiences (3 cr)
Code: AV00BR24-3001
General information
- Enrollment
-
17.09.2020 - 01.10.2020
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
19.10.2020 - 13.11.2020
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 3 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual proportion
- 3 cr
- RDI proportion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 15 - 40
- Degree programmes
- Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
- Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus (MKA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Location and time
Kurssi toteutetaan Canvas-alustalla 19.10.-13.11.2020 välisenä aikana.
Materials
KURSSIN ENNAKKOMATERIAALI:
Toimialaraportit, Matkailu. 2019. Työ- ja elinkeinoministeriön julkaisuja 2019:3. TEM Toimialapalvelu.
Raportista luetaan sivut 7 – 21.
Elpyminen koronapandemiasta voi käynnistyä pian, mutta kriisin vaikutukset näkyvät vielä pitkään. 2020. Työ- ja elinkeinoministeriö.
Julkaisu luetaan kokonaan
Omavalvonnan periaatteet. 2020. Ruokavirasto.
Omavalvontaan liittyviä määritelmiä. 2020. Ruokavirasto.
Omavalvonnan rakenne. 2020. Ruokavirasto.
MUU MATERIAALI:
Ilmoitetaan kurssin aikana. Kurssin kaikki materiaali on sähköisessä muodossa,
Teaching methods
The student is able to:
* apply food and food safety legislation
* identify the potential effects of microbiological, chemical and other risks on food
* develop remedial measures for the food production process
Employer connections
-
Exam schedules
Opintojakson työtila avautuu 19.10.2020 klo 8.00 ja sulkeutuu 13.11.2020 klo 16.00.
International connections
-
Completion alternatives
-
Student workload
Kurssilla on viisi tehtävää. Kurssin materiaalien luku ja tehtävien teko kuormittaa opiskelijaa seuraavasti. Tuntimäärä on laskennallinen keskiarvo.
1a.) Toimialatuntemus- testi, 15h
1b.) Elämyksellisyys ja ravitsemistoiminta -testi, 5h
2.) Ravintolan omavalvonta -testi 18h
3.) Turvallinen ruoka ravintolassa -tehtävä, 15h
4.) Motivaatiovideo, 27h
Content scheduling
Kurssin osat ovat:
Kurssin esittely
1.) Matkailun ydinklusteri
2.) Omavalvonta
3.) Ruoan turvallisuus
4.) Motivaatiovideo
Evaluation scale
H-5
Further information
Opintojakso on restonomikoulutuksen valintaopintojakso.
Tarjoamme yhteensä 20 paikkaa kahdessa restonomikoulutuksessamme valintaopintojakson suorittaneille:
Restonomi, Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, 10 paikkaa
Restonomi, Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, 10 paikka
Koulutukseen haetaan Opintopolun kautta hakuaikana 17.9.-1.10.2020 Kaikki hakukelpoiset hakijat hyväksytään hakuajan päättymisen jälkeen opintojaksolle ja opintojaksolla kymmenen parhaiten suoriutunutta valitaan tutkinto-opiskelijoiksi tammikuussa alkaviin koulutuksiin.