Siirry suoraan sisältöön

Current Issues and Future Trends in Hospitality Field (5 op)

Toteutuksen tunnus: A9219-3008

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

23.05.2022 - 29.05.2022

Ajoitus

05.09.2022 - 16.11.2022

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

20 - 40

Koulutus

  • Complementary Competence, bachelor’s studies in English (CCM2), Services

Opettaja

  • Heidi Vähänikkilä
  • Sirkka Antinluoma

Vastuuopettaja

Sirkka Antinluoma

Ryhmät

  • PHA221SN
    Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S21, Leppävaara
  • CCM222SY
    Complementary competence (bachelor’s studies), S22, Services

Osaamistavoitteet

The student is able to:
- develop their current skills and competences with respect to Hospitality Management
- apply current issues and future trends when organizing and developing services

Kansainvälisyys toteutuksella

international material
global subjects

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

studies will require weekly commitment
first part of the assigment is an individual task, the second and final part is a group task

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

1-5
you need to pass all tasks in order to get a grade