Siirry suoraan sisältöön

Ruokatapahtuman toteuttaminenLaajuus (5 op)

Opinnon tunnus: A9400

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
suomi
Vastuuhenkilö
Anikó Lehtinen

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- kehittää ja toteuttaa ruokapalveluja sekä palveluprosesseja osana ruokatapahtumaa
- kehittää tuotetta tuotekehityksen avulla
- kehittää omia valmiuksiaan ruokatapahtuman organisoinnissa
- kehittää asiakaskokemusta osana ruokatapahtumaa

Sisältö

- Ruokatapahtuman tuottaminen palvelunmuotoiluprosessia hyödyntäen
- Tuotetestausasiakaskokemuksen tutkiminen palautteen avulla
- Ruokatapahtuman kuvaaminen sosiaalisen median avulla

Esitietovaatimukset

Laatu ravitsemuspalveluissa

Siirry alkuun