Täydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S22, Palvelualat: TOP222SY
Opetussuunnitelman tunnus: TOP222SY
Kuvaus
Opetussuunnitelman kuvaus on liitteenä.
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2022-2023 |
Syksy
2022 |
Kevät
2023 |
1. / 2022 | 2. / 2023 |
---|---|---|---|---|---|---|---|
TOP222SY-1001 |
MATKAILU-, RAVITSEMIS- JA TALOUSALAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60) |
0 - 60 | |||||
TOP222SY-1002 |
TAPAHTUMAPALVELUJEN TUOTTAJA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
A9348 | Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi | 10 | |||||
TO00BN90 | Tapahtumatuotannon perusteet | 5 | |||||
TO00BN91 | Tapahtumatuotanto käytännössä | 5 | |||||
TO00BX18 | Tapahtumaprojekti | 10 | |||||
TO00BX30 | Tapahtumamuotoilu | 5 | |||||
A9235 | Tapahtumaturvallisuus | 5 | |||||
TO00BX26 | Business events (BE) elämyksenä | 5 | |||||
TO00BX28 | Tapahtumatuotannon erityisalat | 5 | |||||
TO00BU89 | Trendit ja tapahtumien tulevaisuus | 5 | |||||
TO00BX27 | Vastuullisuus tapahtumamatkailussa | 5 | |||||
TOP222SY-1003 |
RUOKA- JA JUOMAPALVELUIDEN UUDISTAJA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
TO00BL82 | Elämyksellinen juomamaailma | 5 | |||||
A9221 | Ruoka- ja juomakulttuuri | 5 | |||||
A9220 | Ruokapalvelujen kehittäminen elämykseksi | 10 | |||||
A9222 | Terveyttä ruoasta | 5 | |||||
R0382 | Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus | 5 | |||||
A9219 | Current Issues and Future Trends in Hospitality Field | 5 | |||||
A9223 | Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen | 5 | |||||
TO00BN16 | Villiyrttien käyttö elämystaloudessa | 5 | |||||
TOP222SY-1004 |
TOURISM SERVICE DEVELOPER
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
A9182 | Tourism Marketing | 5 | |||||
A9337 | Discovering Tourism | 5 | |||||
A9346 | Hotel Management | 10 | |||||
01473 | Business Online Visibility | 5 | |||||
TO00BS64 | Ruoka- ja juomamatkailu | 5 | |||||
TO00BN88 | Tourism Destinations Management | 5 | |||||
TO00BO34 | Tourism Grand Tour | 5 | |||||
TOP222SY-1015 |
MATKAILULIIKETOIMINTA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
TO00BX31 | Majoitusliiketoiminnan johtaminen | 10 | |||||
TO00BX32 | Matkailumarkkinointi | 5 | |||||
TO00BX16 | Tourism Marketing | 5 | |||||
TO00BX33 | Special interest -matkailu | 5 | |||||
TO00BX05 | Liiketoiminta matkailukohteessa | 5 | |||||
TO00BX34 | Matkailun tiekartta tulevaisuuteen | 5 | |||||
TO00BX35 | Kansainvälinen matkailuprojekti | 5 - 10 | |||||
TO00BS64 | Ruoka- ja juomamatkailu | 5 | |||||
TOP222SY-1005 |
VALMENTAVA ESIHENKILÖ
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
TO00BN59 | Työyhteisön johtaminen | 10 | |||||
TO00BT80 | Palvelutuotannon esihenkilötyö | 5 | |||||
TOP222SY-1016 |
MUU TÄYDENTÄVÄ MATKAILU-, RAVITSEMIS- JA TALOUSALAN OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
ML00BW55 | Matkailun perusteet | 5 | |||||
PH00BN96 | BarLaurea II | 5 | |||||
TOP222SY-1006 |
KAUNEUDENHOITO- JA KOSMETIIKKA-ALAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 45) |
0 - 45 | |||||
TOP222SY-1007 |
KOSMETIIKKATUOTE
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
R0393 | Kosmetiikkalaboratorio | 5 | |||||
R0394 | Kosmetiikkabrändi | 10 | |||||
TOP222SY-1008 |
KOSMETIIKKATUOTTEEN RAAKA-AINE
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
R0395 | Raaka-ainetietous | 10 | |||||
R0396 | Ideasta tuotteeksi | 5 | |||||
TOP222SY-1009 |
HYVINVOINTIA KOSMETIIKAN RAJAPINNOILLA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
R0397 | Kosmetiikan ravintolisät | 5 | |||||
PK00BT78 | Valmentava johtajuus | 5 | |||||
R0399 | Kosmetiikka tänään | 5 | |||||
TOP222SY-1010 |
TURVALLISUUDEN JA RISKIENHALLINNAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60) |
0 - 60 | |||||
TOP222SY-1011 |
YRITYSTURVALLISUUS
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20) |
0 - 20 | |||||
TO00BN70 | Tieto- ja kyberturvallisuuden hallinta | 10 | |||||
TO00BN71 | Työterveys, -turvallisuus ja laatu | 10 | |||||
TOP222SY-1012 |
YHTEISKUNNAN VARAUTUMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20) |
0 - 20 | |||||
TO00BN73 | Kriittisen infrastruktuurin suojaaminen | 10 | |||||
TO00BN72 | Kansainvälinen turvallisuus | 5 | |||||
TO00BN74 | Rikoksentorjunta | 5 | |||||
TOP222SY-1013 |
RISKIENHALLINTA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20) |
0 - 20 | |||||
TO00BN75 | Riskienhallinta ja turvallisuusjohtaminen | 10 | |||||
TO00BN76 | Liiketoiminnan jatkuvuus | 5 | |||||
TO00BN77 | Ympäristöriskien hallinta | 5 | |||||
TOP222SY-1014 |
MUU TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 15) |
0 - 15 | |||||
TO00BS57 | Turvallisuusjohtamisen ja riskienhallinnan perusteet | 5 | |||||
TP00BR72 | Turvallisuus- ja riskienhallinta-alan projektityöskentely | 5 | |||||
TO00BV12 | Futudemy: Innovate Future-ready Smart Business and Service Ideas | 2 | |||||
IN00BW76 | Transition Design Sprint: How to Design Pathways to the Future? | 5 | |||||
TP00BW28 | Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys | 5 | |||||
Yhteensä | 60 | 265 | 200 | 65 | 200 | 65 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Opintotyypit
Moduulin tyyppi
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
TOP222SY-1001 |
MATKAILU-, RAVITSEMIS- JA TALOUSALAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60) |
0 - 60 |
TOP222SY-1002 |
TAPAHTUMAPALVELUJEN TUOTTAJA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
A9348 | Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi | 10 |
TO00BN90 | Tapahtumatuotannon perusteet | 5 |
TO00BN91 | Tapahtumatuotanto käytännössä | 5 |
TO00BX18 | Tapahtumaprojekti | 10 |
TO00BX30 | Tapahtumamuotoilu | 5 |
A9235 | Tapahtumaturvallisuus | 5 |
TO00BX26 | Business events (BE) elämyksenä | 5 |
TO00BX28 | Tapahtumatuotannon erityisalat | 5 |
TO00BU89 | Trendit ja tapahtumien tulevaisuus | 5 |
TO00BX27 | Vastuullisuus tapahtumamatkailussa | 5 |
TOP222SY-1003 |
RUOKA- JA JUOMAPALVELUIDEN UUDISTAJA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
TO00BL82 | Elämyksellinen juomamaailma | 5 |
A9221 | Ruoka- ja juomakulttuuri | 5 |
A9220 | Ruokapalvelujen kehittäminen elämykseksi | 10 |
A9222 | Terveyttä ruoasta | 5 |
R0382 | Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus | 5 |
A9219 | Current Issues and Future Trends in Hospitality Field | 5 |
A9223 | Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen | 5 |
TO00BN16 | Villiyrttien käyttö elämystaloudessa | 5 |
TOP222SY-1004 |
TOURISM SERVICE DEVELOPER
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
A9182 | Tourism Marketing | 5 |
A9337 | Discovering Tourism | 5 |
A9346 | Hotel Management | 10 |
01473 | Business Online Visibility | 5 |
TO00BS64 | Ruoka- ja juomamatkailu | 5 |
TO00BN88 | Tourism Destinations Management | 5 |
TO00BO34 | Tourism Grand Tour | 5 |
TOP222SY-1015 |
MATKAILULIIKETOIMINTA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
TO00BX31 | Majoitusliiketoiminnan johtaminen | 10 |
TO00BX32 | Matkailumarkkinointi | 5 |
TO00BX16 | Tourism Marketing | 5 |
TO00BX33 | Special interest -matkailu | 5 |
TO00BX05 | Liiketoiminta matkailukohteessa | 5 |
TO00BX34 | Matkailun tiekartta tulevaisuuteen | 5 |
TO00BX35 | Kansainvälinen matkailuprojekti | 5 - 10 |
TO00BS64 | Ruoka- ja juomamatkailu | 5 |
TOP222SY-1005 |
VALMENTAVA ESIHENKILÖ
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
TO00BN59 | Työyhteisön johtaminen | 10 |
TO00BT80 | Palvelutuotannon esihenkilötyö | 5 |
TOP222SY-1016 |
MUU TÄYDENTÄVÄ MATKAILU-, RAVITSEMIS- JA TALOUSALAN OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
ML00BW55 | Matkailun perusteet | 5 |
PH00BN96 | BarLaurea II | 5 |
TOP222SY-1006 |
KAUNEUDENHOITO- JA KOSMETIIKKA-ALAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 45) |
0 - 45 |
TOP222SY-1007 |
KOSMETIIKKATUOTE
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
R0393 | Kosmetiikkalaboratorio | 5 |
R0394 | Kosmetiikkabrändi | 10 |
TOP222SY-1008 |
KOSMETIIKKATUOTTEEN RAAKA-AINE
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
R0395 | Raaka-ainetietous | 10 |
R0396 | Ideasta tuotteeksi | 5 |
TOP222SY-1009 |
HYVINVOINTIA KOSMETIIKAN RAJAPINNOILLA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
R0397 | Kosmetiikan ravintolisät | 5 |
PK00BT78 | Valmentava johtajuus | 5 |
R0399 | Kosmetiikka tänään | 5 |
TOP222SY-1010 |
TURVALLISUUDEN JA RISKIENHALLINNAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60) |
0 - 60 |
TOP222SY-1011 |
YRITYSTURVALLISUUS
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20) |
0 - 20 |
TO00BN70 | Tieto- ja kyberturvallisuuden hallinta | 10 |
TO00BN71 | Työterveys, -turvallisuus ja laatu | 10 |
TOP222SY-1012 |
YHTEISKUNNAN VARAUTUMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20) |
0 - 20 |
TO00BN73 | Kriittisen infrastruktuurin suojaaminen | 10 |
TO00BN72 | Kansainvälinen turvallisuus | 5 |
TO00BN74 | Rikoksentorjunta | 5 |
TOP222SY-1013 |
RISKIENHALLINTA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20) |
0 - 20 |
TO00BN75 | Riskienhallinta ja turvallisuusjohtaminen | 10 |
TO00BN76 | Liiketoiminnan jatkuvuus | 5 |
TO00BN77 | Ympäristöriskien hallinta | 5 |
TOP222SY-1014 |
MUU TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 15) |
0 - 15 |
TO00BS57 | Turvallisuusjohtamisen ja riskienhallinnan perusteet | 5 |
TP00BR72 | Turvallisuus- ja riskienhallinta-alan projektityöskentely | 5 |
TO00BV12 | Futudemy: Innovate Future-ready Smart Business and Service Ideas | 2 |
IN00BW76 | Transition Design Sprint: How to Design Pathways to the Future? | 5 |
TP00BW28 | Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys | 5 |