Siirry suoraan sisältöön

Täydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S22, Palvelualat: TOP222SY

Opetussuunnitelman tunnus: TOP222SY

Kesto:
1 vuotta (60 op)

Aloituslukukausi:
Syksy 2022

Opetuskieli:
suomi

Kuvaus

Opetussuunnitelman kuvaus on liitteenä.

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2022-2023 Syksy
2022
Kevät
2023
1. / 2022 2. / 2023
TOP222SY-1001
MATKAILU-, RAVITSEMIS- JA TALOUSALAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60)

0 - 60
TOP222SY-1002
TAPAHTUMAPALVELUJEN TUOTTAJA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
A9348 Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi 10
TO00BN90 Tapahtumatuotannon perusteet 5
TO00BN91 Tapahtumatuotanto käytännössä 5
TO00BX18 Tapahtumaprojekti 10
TO00BX30 Tapahtumamuotoilu 5
A9235 Tapahtumaturvallisuus 5
TO00BX26 Business events (BE) elämyksenä 5
TO00BX28 Tapahtumatuotannon erityisalat 5
TO00BU89 Trendit ja tapahtumien tulevaisuus 5
TO00BX27 Vastuullisuus tapahtumamatkailussa 5
TOP222SY-1003
RUOKA- JA JUOMAPALVELUIDEN UUDISTAJA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TO00BL82 Elämyksellinen juomamaailma 5
A9221 Ruoka- ja juomakulttuuri 5
A9220 Ruokapalvelujen kehittäminen elämykseksi 10
A9222 Terveyttä ruoasta 5
R0382 Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus 5
A9219 Current Issues and Future Trends in Hospitality Field 5
A9223 Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen 5
TO00BN16 Villiyrttien käyttö elämystaloudessa 5
TOP222SY-1004
TOURISM SERVICE DEVELOPER

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
A9182 Tourism Marketing 5
A9337 Discovering Tourism 5
A9346 Hotel Management 10
01473 Business Online Visibility 5
TO00BS64 Ruoka- ja juomamatkailu 5
TO00BN88 Tourism Destinations Management 5
TO00BO34 Tourism Grand Tour 5
TOP222SY-1015
MATKAILULIIKETOIMINTA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TO00BX31 Majoitusliiketoiminnan johtaminen 10
TO00BX32 Matkailumarkkinointi 5
TO00BX16 Tourism Marketing 5
TO00BX33 Special interest -matkailu 5
TO00BX05 Liiketoiminta matkailukohteessa 5
TO00BX34 Matkailun tiekartta tulevaisuuteen 5
TO00BX35 Kansainvälinen matkailuprojekti 5 - 10
TO00BS64 Ruoka- ja juomamatkailu 5
TOP222SY-1005
VALMENTAVA ESIHENKILÖ

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TO00BN59 Työyhteisön johtaminen 10
TO00BT80 Palvelutuotannon esihenkilötyö 5
TOP222SY-1016
MUU TÄYDENTÄVÄ MATKAILU-, RAVITSEMIS- JA TALOUSALAN OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
ML00BW55 Matkailun perusteet 5
PH00BN96 BarLaurea II 5
TOP222SY-1006
KAUNEUDENHOITO- JA KOSMETIIKKA-ALAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 45)

0 - 45
TOP222SY-1007
KOSMETIIKKATUOTE

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
R0393 Kosmetiikkalaboratorio 5
R0394 Kosmetiikkabrändi 10
TOP222SY-1008
KOSMETIIKKATUOTTEEN RAAKA-AINE

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
R0395 Raaka-ainetietous 10
R0396 Ideasta tuotteeksi 5
TOP222SY-1009
HYVINVOINTIA KOSMETIIKAN RAJAPINNOILLA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
R0397 Kosmetiikan ravintolisät 5
PK00BT78 Valmentava johtajuus 5
R0399 Kosmetiikka tänään 5
TOP222SY-1010
TURVALLISUUDEN JA RISKIENHALLINNAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60)

0 - 60
TOP222SY-1011
YRITYSTURVALLISUUS

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN70 Tieto- ja kyberturvallisuuden hallinta 10
TO00BN71 Työterveys, -turvallisuus ja laatu 10
TOP222SY-1012
YHTEISKUNNAN VARAUTUMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN73 Kriittisen infrastruktuurin suojaaminen 10
TO00BN72 Kansainvälinen turvallisuus 5
TO00BN74 Rikoksentorjunta 5
TOP222SY-1013
RISKIENHALLINTA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN75 Riskienhallinta ja turvallisuusjohtaminen 10
TO00BN76 Liiketoiminnan jatkuvuus 5
TO00BN77 Ympäristöriskien hallinta 5
TOP222SY-1014
MUU TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 15)

0 - 15
TO00BS57 Turvallisuusjohtamisen ja riskienhallinnan perusteet 5
TP00BR72 Turvallisuus- ja riskienhallinta-alan projektityöskentely 5
TO00BV12 Futudemy: Innovate Future-ready Smart Business and Service Ideas 2
IN00BW76 Transition Design Sprint: How to Design Pathways to the Future? 5
TP00BW28 Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys 5
Yhteensä 60 265 200 65 200 65

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Opintotyypit

1. Perusopinnot
Turvallisuusjohtamisen ja riskienhallinnan perusteet
2. Ammattiopinnot

Ei liitettyjä opintojaksoja

3. Vapaasti valittavat opinnot
Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi
Tapahtumatuotannon perusteet
Tapahtumatuotanto käytännössä
Tapahtumaprojekti
Tapahtumamuotoilu
Tapahtumaturvallisuus
Business events (BE) elämyksenä
Tapahtumatuotannon erityisalat
Trendit ja tapahtumien tulevaisuus
Vastuullisuus tapahtumamatkailussa
Elämyksellinen juomamaailma
Ruoka- ja juomakulttuuri
Ruokapalvelujen kehittäminen elämykseksi
Terveyttä ruoasta
Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus
Current Issues and Future Trends in Hospitality Field
Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen
Villiyrttien käyttö elämystaloudessa
Tourism Marketing
Discovering Tourism
Hotel Management
Business Online Visibility
Ruoka- ja juomamatkailu
Tourism Destinations Management
Tourism Grand Tour
Majoitusliiketoiminnan johtaminen
Matkailumarkkinointi
Tourism Marketing
Special interest -matkailu
Liiketoiminta matkailukohteessa
Matkailun tiekartta tulevaisuuteen
Kansainvälinen matkailuprojekti
Ruoka- ja juomamatkailu
Työyhteisön johtaminen
Palvelutuotannon esihenkilötyö
Matkailun perusteet
BarLaurea II
Kosmetiikkalaboratorio
Kosmetiikkabrändi
Raaka-ainetietous
Ideasta tuotteeksi
Kosmetiikan ravintolisät
Valmentava johtajuus
Kosmetiikka tänään
Tieto- ja kyberturvallisuuden hallinta
Työterveys, -turvallisuus ja laatu
Kriittisen infrastruktuurin suojaaminen
Kansainvälinen turvallisuus
Rikoksentorjunta
Riskienhallinta ja turvallisuusjohtaminen
Liiketoiminnan jatkuvuus
Ympäristöriskien hallinta
Turvallisuusjohtamisen ja riskienhallinnan perusteet
Turvallisuus- ja riskienhallinta-alan projektityöskentely
Futudemy: Innovate Future-ready Smart Business and Service Ideas
Transition Design Sprint: How to Design Pathways to the Future?
Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys
4. Harjoittelu

Ei liitettyjä opintojaksoja

5. Opinnäytetyö

Ei liitettyjä opintojaksoja

Luokittelemattomat

Moduulin tyyppi

1. Ydinosaaminen

Ei liitettyjä opintojaksoja

2. Täydentävä osaaminen
Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi
Tapahtumatuotannon perusteet
Tapahtumatuotanto käytännössä
Tapahtumaprojekti
Tapahtumamuotoilu
Tapahtumaturvallisuus
Business events (BE) elämyksenä
Tapahtumatuotannon erityisalat
Trendit ja tapahtumien tulevaisuus
Vastuullisuus tapahtumamatkailussa
Elämyksellinen juomamaailma
Ruoka- ja juomakulttuuri
Ruokapalvelujen kehittäminen elämykseksi
Terveyttä ruoasta
Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus
Current Issues and Future Trends in Hospitality Field
Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen
Villiyrttien käyttö elämystaloudessa
Tourism Marketing
Discovering Tourism
Hotel Management
Business Online Visibility
Ruoka- ja juomamatkailu
Tourism Destinations Management
Tourism Grand Tour
Majoitusliiketoiminnan johtaminen
Matkailumarkkinointi
Tourism Marketing
Special interest -matkailu
Liiketoiminta matkailukohteessa
Matkailun tiekartta tulevaisuuteen
Kansainvälinen matkailuprojekti
Ruoka- ja juomamatkailu
Työyhteisön johtaminen
Palvelutuotannon esihenkilötyö
Matkailun perusteet
BarLaurea II
Kosmetiikkalaboratorio
Kosmetiikkabrändi
Raaka-ainetietous
Ideasta tuotteeksi
Kosmetiikan ravintolisät
Valmentava johtajuus
Kosmetiikka tänään
Tieto- ja kyberturvallisuuden hallinta
Työterveys, -turvallisuus ja laatu
Kriittisen infrastruktuurin suojaaminen
Kansainvälinen turvallisuus
Rikoksentorjunta
Riskienhallinta ja turvallisuusjohtaminen
Liiketoiminnan jatkuvuus
Ympäristöriskien hallinta
Turvallisuusjohtamisen ja riskienhallinnan perusteet
Turvallisuus- ja riskienhallinta-alan projektityöskentely
Futudemy: Innovate Future-ready Smart Business and Service Ideas
Transition Design Sprint: How to Design Pathways to the Future?
Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys
Luokittelemattomat

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
TOP222SY-1001
MATKAILU-, RAVITSEMIS- JA TALOUSALAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60)

0 - 60
TOP222SY-1002
TAPAHTUMAPALVELUJEN TUOTTAJA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
A9348 Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi 10
TO00BN90 Tapahtumatuotannon perusteet 5
TO00BN91 Tapahtumatuotanto käytännössä 5
TO00BX18 Tapahtumaprojekti 10
TO00BX30 Tapahtumamuotoilu 5
A9235 Tapahtumaturvallisuus 5
TO00BX26 Business events (BE) elämyksenä 5
TO00BX28 Tapahtumatuotannon erityisalat 5
TO00BU89 Trendit ja tapahtumien tulevaisuus 5
TO00BX27 Vastuullisuus tapahtumamatkailussa 5
TOP222SY-1003
RUOKA- JA JUOMAPALVELUIDEN UUDISTAJA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TO00BL82 Elämyksellinen juomamaailma 5
A9221 Ruoka- ja juomakulttuuri 5
A9220 Ruokapalvelujen kehittäminen elämykseksi 10
A9222 Terveyttä ruoasta 5
R0382 Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus 5
A9219 Current Issues and Future Trends in Hospitality Field 5
A9223 Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen 5
TO00BN16 Villiyrttien käyttö elämystaloudessa 5
TOP222SY-1004
TOURISM SERVICE DEVELOPER

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
A9182 Tourism Marketing 5
A9337 Discovering Tourism 5
A9346 Hotel Management 10
01473 Business Online Visibility 5
TO00BS64 Ruoka- ja juomamatkailu 5
TO00BN88 Tourism Destinations Management 5
TO00BO34 Tourism Grand Tour 5
TOP222SY-1015
MATKAILULIIKETOIMINTA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TO00BX31 Majoitusliiketoiminnan johtaminen 10
TO00BX32 Matkailumarkkinointi 5
TO00BX16 Tourism Marketing 5
TO00BX33 Special interest -matkailu 5
TO00BX05 Liiketoiminta matkailukohteessa 5
TO00BX34 Matkailun tiekartta tulevaisuuteen 5
TO00BX35 Kansainvälinen matkailuprojekti 5 - 10
TO00BS64 Ruoka- ja juomamatkailu 5
TOP222SY-1005
VALMENTAVA ESIHENKILÖ

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TO00BN59 Työyhteisön johtaminen 10
TO00BT80 Palvelutuotannon esihenkilötyö 5
TOP222SY-1016
MUU TÄYDENTÄVÄ MATKAILU-, RAVITSEMIS- JA TALOUSALAN OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
ML00BW55 Matkailun perusteet 5
PH00BN96 BarLaurea II 5
TOP222SY-1006
KAUNEUDENHOITO- JA KOSMETIIKKA-ALAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 45)

0 - 45
TOP222SY-1007
KOSMETIIKKATUOTE

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
R0393 Kosmetiikkalaboratorio 5
R0394 Kosmetiikkabrändi 10
TOP222SY-1008
KOSMETIIKKATUOTTEEN RAAKA-AINE

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
R0395 Raaka-ainetietous 10
R0396 Ideasta tuotteeksi 5
TOP222SY-1009
HYVINVOINTIA KOSMETIIKAN RAJAPINNOILLA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
R0397 Kosmetiikan ravintolisät 5
PK00BT78 Valmentava johtajuus 5
R0399 Kosmetiikka tänään 5
TOP222SY-1010
TURVALLISUUDEN JA RISKIENHALLINNAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60)

0 - 60
TOP222SY-1011
YRITYSTURVALLISUUS

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN70 Tieto- ja kyberturvallisuuden hallinta 10
TO00BN71 Työterveys, -turvallisuus ja laatu 10
TOP222SY-1012
YHTEISKUNNAN VARAUTUMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN73 Kriittisen infrastruktuurin suojaaminen 10
TO00BN72 Kansainvälinen turvallisuus 5
TO00BN74 Rikoksentorjunta 5
TOP222SY-1013
RISKIENHALLINTA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN75 Riskienhallinta ja turvallisuusjohtaminen 10
TO00BN76 Liiketoiminnan jatkuvuus 5
TO00BN77 Ympäristöriskien hallinta 5
TOP222SY-1014
MUU TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 15)

0 - 15
TO00BS57 Turvallisuusjohtamisen ja riskienhallinnan perusteet 5
TP00BR72 Turvallisuus- ja riskienhallinta-alan projektityöskentely 5
TO00BV12 Futudemy: Innovate Future-ready Smart Business and Service Ideas 2
IN00BW76 Transition Design Sprint: How to Design Pathways to the Future? 5
TP00BW28 Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys 5