Täydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S19, Palvelualat: TOP219SY
Opetussuunnitelman tunnus: TOP219SY
Kuvaus
Opetussuunnitelman kuvaus on liitteenä.
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2019-2020 |
Syksy
2019 |
Kevät
2020 |
1. / 2019 | 2. / 2020 |
---|---|---|---|---|---|---|---|
TOP219SY-1000 |
MATKAILU-, RAVITSEMIS- JA TALOUSALAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60) |
0 - 60 | |||||
TOP219SY-1005 |
ENTREPRENEURIAL PROJECTS
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
A9494 | Individual Development Project in the Hospitality Field | 5 | |||||
A9495 | Development Project in a Team in the Hospitality Field | 5 | |||||
A9496 | Innovation Project | 5 | |||||
TOP219SY-1003 |
TAPAHTUMAPALVELUJEN TUOTTAJA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
A9348 | Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi | 10 | |||||
A9262 | Tapahtuman tuottaminen ja johtaminen | 10 | |||||
A9235 | Tapahtumaturvallisuus | 5 | |||||
TO00BN87 | Vastuullinen tapahtuma | 5 | |||||
TO00BN90 | Tapahtumatuotannon perusteet | 5 | |||||
TO00BN91 | Tapahtumatuotanto käytännössä | 5 | |||||
TO00BN92 | Tapahtumamuotoilu | 5 | |||||
TOP219SY-1002 |
RUOKAPALVELUIDEN UUDISTAJA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
A9219 | Current Issues and Future Trends in Hospitality Field | 5 | |||||
A9220 | Ruokapalvelujen kehittäminen elämykseksi | 10 | |||||
A9221 | Ruoka- ja juomakulttuuri | 5 | |||||
A9222 | Terveyttä ruoasta | 5 | |||||
A9223 | Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen | 5 | |||||
A9400 | Ruokatapahtuman toteuttaminen | 5 | |||||
R0382 | Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus | 5 | |||||
TO00BL82 | Elämyksellinen juomamaailma | 5 | |||||
TO00BN16 | Villiyrttien käyttö elämystaloudessa | 5 | |||||
TOP219SY-1001 |
TOURISM SERVICE DEVELOPER
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
A9182 | Tourism Marketing | 5 | |||||
A9337 | Discovering Tourism | 5 | |||||
A9346 | Hotel Management | 10 | |||||
01473 | Business Online Visibility | 5 | |||||
A9448 | Resetjänster i turistbranschen i Norden | 5 | |||||
TO00BN86 | Ruokamatkailu | 5 | |||||
TO00BO34 | Tourism Grand Tour | 5 | |||||
TO00BN88 | Tourism Destinations Management | 5 | |||||
TOP219SY-1015 |
VALMENTAVA ESIMIES
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
TO00BN59 | Työyhteisön johtaminen | 10 | |||||
TO00BN60 | Palvelutuotannon esimiestyö | 5 | |||||
TOP219SY-1006 |
TURVALLISUUDEN JA RISKIENHALLINNAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60) |
0 - 60 | |||||
TOP219SY-1007 |
RISKIENHALLINTA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
A9488 | Turvallisuusjohtaminen riskienhallintaprosessissa | 10 | |||||
A9491 | Business Continuity Planning | 5 | |||||
A9489 | Ympäristöturvallisuuden johtaminen | 5 | |||||
TOP219SY-1008 |
YRITYKSEN TURVALLISUUSTOIMINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
A9422 | Työ- ja henkilöstöturvallisuus | 10 | |||||
A9442 | Tuotteiden ja palveluiden turvallisuus | 5 | |||||
A9424 | Fyysinen turvallisuus | 5 | |||||
TOP219SY-1009 |
TURVALLISUUS AVOIMESSA YHTEISKUNNASSA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
A9497 | Sisäinen turvallisuus | 10 | |||||
A9498 | Rikoksentorjunta | 5 | |||||
A9499 | International Security | 5 | |||||
TOP219SY-1016 |
YRITYSTURVALLISUUS
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20) |
0 - 20 | |||||
TO00BN70 | Tieto- ja kyberturvallisuuden hallinta | 10 | |||||
TO00BN71 | Työterveys, -turvallisuus ja laatu | 10 | |||||
TOP219SY-1017 |
YHTEISKUNNAN VARAUTUMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20) |
0 - 20 | |||||
TO00BN73 | Kriittisen infrastruktuurin suojaaminen | 10 | |||||
TO00BN72 | Kansainvälinen turvallisuus | 5 | |||||
TO00BN74 | Rikoksentorjunta | 5 | |||||
TOP219SY-1018 |
RISKIENHALLINTA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20) |
0 - 20 | |||||
TO00BN75 | Riskienhallinta ja turvallisuusjohtaminen | 10 | |||||
TO00BN76 | Liiketoiminnan jatkuvuus | 5 | |||||
TO00BN77 | Ympäristöriskien hallinta | 5 | |||||
TOP219SY-1010 |
KAUNEUDENHOITOALAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 45) |
0 - 45 | |||||
TOP219SY-1011 |
KOSMETIIKKATUOTE
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
R0393 | Kosmetiikkalaboratorio | 5 | |||||
R0394 | Kosmetiikkabrändi | 10 | |||||
TOP219SY-1012 |
KOSMETIIKKATUOTTEEN RAAKA-AINE
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
R0395 | Raaka-ainetietous | 10 | |||||
R0396 | Ideasta tuotteeksi | 5 | |||||
TOP219SY-1013 |
HYVINVOINTIA KOSMETIIKAN RAJAPINNOILLA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | |||||
R0397 | Kosmetiikan ravintolisät | 5 | |||||
R0398 | Valmentava esimiestyö | 5 | |||||
R0399 | Kosmetiikka tänään | 5 | |||||
TOP219SY-1014 |
MUU TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 15) |
0 - 15 | |||||
TO00BO40 | Johdatus kauneudenhoito- ja kosmetiikka-alaan | 5 | |||||
Yhteensä | 60 | 275 | 160 | 115 | 160 | 115 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Opintotyypit
Moduulin tyyppi
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
TOP219SY-1000 |
MATKAILU-, RAVITSEMIS- JA TALOUSALAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60) |
0 - 60 |
TOP219SY-1005 |
ENTREPRENEURIAL PROJECTS
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
A9494 | Individual Development Project in the Hospitality Field | 5 |
A9495 | Development Project in a Team in the Hospitality Field | 5 |
A9496 | Innovation Project | 5 |
TOP219SY-1003 |
TAPAHTUMAPALVELUJEN TUOTTAJA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
A9348 | Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi | 10 |
A9262 | Tapahtuman tuottaminen ja johtaminen | 10 |
A9235 | Tapahtumaturvallisuus | 5 |
TO00BN87 | Vastuullinen tapahtuma | 5 |
TO00BN90 | Tapahtumatuotannon perusteet | 5 |
TO00BN91 | Tapahtumatuotanto käytännössä | 5 |
TO00BN92 | Tapahtumamuotoilu | 5 |
TOP219SY-1002 |
RUOKAPALVELUIDEN UUDISTAJA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
A9219 | Current Issues and Future Trends in Hospitality Field | 5 |
A9220 | Ruokapalvelujen kehittäminen elämykseksi | 10 |
A9221 | Ruoka- ja juomakulttuuri | 5 |
A9222 | Terveyttä ruoasta | 5 |
A9223 | Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen | 5 |
A9400 | Ruokatapahtuman toteuttaminen | 5 |
R0382 | Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus | 5 |
TO00BL82 | Elämyksellinen juomamaailma | 5 |
TO00BN16 | Villiyrttien käyttö elämystaloudessa | 5 |
TOP219SY-1001 |
TOURISM SERVICE DEVELOPER
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
A9182 | Tourism Marketing | 5 |
A9337 | Discovering Tourism | 5 |
A9346 | Hotel Management | 10 |
01473 | Business Online Visibility | 5 |
A9448 | Resetjänster i turistbranschen i Norden | 5 |
TO00BN86 | Ruokamatkailu | 5 |
TO00BO34 | Tourism Grand Tour | 5 |
TO00BN88 | Tourism Destinations Management | 5 |
TOP219SY-1015 |
VALMENTAVA ESIMIES
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
TO00BN59 | Työyhteisön johtaminen | 10 |
TO00BN60 | Palvelutuotannon esimiestyö | 5 |
TOP219SY-1006 |
TURVALLISUUDEN JA RISKIENHALLINNAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60) |
0 - 60 |
TOP219SY-1007 |
RISKIENHALLINTA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
A9488 | Turvallisuusjohtaminen riskienhallintaprosessissa | 10 |
A9491 | Business Continuity Planning | 5 |
A9489 | Ympäristöturvallisuuden johtaminen | 5 |
TOP219SY-1008 |
YRITYKSEN TURVALLISUUSTOIMINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
A9422 | Työ- ja henkilöstöturvallisuus | 10 |
A9442 | Tuotteiden ja palveluiden turvallisuus | 5 |
A9424 | Fyysinen turvallisuus | 5 |
TOP219SY-1009 |
TURVALLISUUS AVOIMESSA YHTEISKUNNASSA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
A9497 | Sisäinen turvallisuus | 10 |
A9498 | Rikoksentorjunta | 5 |
A9499 | International Security | 5 |
TOP219SY-1016 |
YRITYSTURVALLISUUS
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20) |
0 - 20 |
TO00BN70 | Tieto- ja kyberturvallisuuden hallinta | 10 |
TO00BN71 | Työterveys, -turvallisuus ja laatu | 10 |
TOP219SY-1017 |
YHTEISKUNNAN VARAUTUMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20) |
0 - 20 |
TO00BN73 | Kriittisen infrastruktuurin suojaaminen | 10 |
TO00BN72 | Kansainvälinen turvallisuus | 5 |
TO00BN74 | Rikoksentorjunta | 5 |
TOP219SY-1018 |
RISKIENHALLINTA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20) |
0 - 20 |
TO00BN75 | Riskienhallinta ja turvallisuusjohtaminen | 10 |
TO00BN76 | Liiketoiminnan jatkuvuus | 5 |
TO00BN77 | Ympäristöriskien hallinta | 5 |
TOP219SY-1010 |
KAUNEUDENHOITOALAN TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 45) |
0 - 45 |
TOP219SY-1011 |
KOSMETIIKKATUOTE
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
R0393 | Kosmetiikkalaboratorio | 5 |
R0394 | Kosmetiikkabrändi | 10 |
TOP219SY-1012 |
KOSMETIIKKATUOTTEEN RAAKA-AINE
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
R0395 | Raaka-ainetietous | 10 |
R0396 | Ideasta tuotteeksi | 5 |
TOP219SY-1013 |
HYVINVOINTIA KOSMETIIKAN RAJAPINNOILLA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
R0397 | Kosmetiikan ravintolisät | 5 |
R0398 | Valmentava esimiestyö | 5 |
R0399 | Kosmetiikka tänään | 5 |
TOP219SY-1014 |
MUU TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 15) |
0 - 15 |
TO00BO40 | Johdatus kauneudenhoito- ja kosmetiikka-alaan | 5 |