Siirry suoraan sisältöön

HygieniapassiLaajuus (0 op)

Opinnon tunnus: 01148

Laajuus

0 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa

Sisältö

- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta

Lisätiedot

Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön

Ilmoittautumisaika

22.05.2023 - 28.05.2023

Ajoitus

21.08.2023 - 31.12.2023

Opintopistemäärä

0 op

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

20 - 40

Koulutus
  • Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus (PRA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
  • Leila Jaakkola
  • Tuula Kuivanen
  • Miia Vakkuri
Vastuuopettaja

Tuula Kuivanen

Ryhmät
  • PRA223SN
    Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, S23, Leppävaara

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa

Sisältö

- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta

Toteutustapa

Tämä toteutus on tarkoitettu PRA223SN-saapumisryhmän restonomiopiskelijoille.

Suoritusmerkintä hygieniaosaamisesta kirjataan tänne MLBW0059 Ravitsemispalveluiden perusteet-opintojaksolla
joko
esittämällä Ruokaviraston osaamisvaatimusten mukainen hygieniaosaamistodistus ja kopio siitä
tai
suorittamalla hygieniaosaamistesti ilmoitettuna aikana opintojaksototeutuksella..Testin suoritusajankohta kerrotaan opinnon aloituskerralla.

Testi on mahdollista suorittaa myös Laurean ulkopuolisen hyginiaossamistestin järjestäjän tilaisuudessa omakustanteisesti ja toimittaa kopio todistuksesta ohjaajalle.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Lisätiedot

Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön

Ilmoittautumisaika

22.05.2023 - 28.05.2023

Ajoitus

01.08.2023 - 31.12.2023

Opintopistemäärä

0 op

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

20 - 40

Koulutus
  • Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
  • Tuula Kuivanen
  • Mervi Niemelä
Vastuuopettaja

Tuula Kuivanen

Ryhmät
  • MLA223SAM
    Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, S23, Leppävaara

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa

Sisältö

- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Lisätiedot

Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön

Ilmoittautumisaika

28.11.2022 - 04.12.2022

Ajoitus

01.01.2023 - 31.07.2023

Opintopistemäärä

0 op

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

20 - 40

Koulutus
  • Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus (PRA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
  • Leila Jaakkola
  • Tuula Kuivanen
Vastuuopettaja

Tuula Kuivanen

Ryhmät
  • PRA223KN
    Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, K23, Leppävaara

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa

Sisältö

- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Lisätiedot

Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön

Ilmoittautumisaika

23.05.2022 - 29.05.2022

Ajoitus

01.08.2022 - 31.12.2022

Opintopistemäärä

0 op

Yksikkö

Korkeakouluyksikkö W

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

20 - 40

Koulutus
  • Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
  • Leila Jaakkola
  • Tuula Kuivanen
Vastuuopettaja

Tuula Kuivanen

Ryhmät
  • MSA222SN
    Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, S22, Leppävaara

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa

Sisältö

- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Lisätiedot

Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön

Ilmoittautumisaika

23.05.2022 - 29.05.2022

Ajoitus

01.08.2022 - 31.12.2022

Opintopistemäärä

0 op

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

20 - 40

Koulutus
  • Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
  • Tuula Kuivanen
  • Mervi Niemelä
Vastuuopettaja

Tuula Kuivanen

Ryhmät
  • MLA222SAM
    Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, S22, Leppävaara

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa

Sisältö

- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Lisätiedot

Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön

Ilmoittautumisaika

02.12.2021 - 31.12.2021

Ajoitus

01.01.2022 - 31.07.2022

Opintopistemäärä

0 op

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Opetuskielet
  • Suomi
Koulutus
  • Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
  • Leila Jaakkola
  • Tuula Kuivanen
Vastuuopettaja

Tuula Kuivanen

Ryhmät
  • MSA222KN
    Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, K22, Leppävaara

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa

Sisältö

- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta

Toteutustapa

Hygieniapassi on tarkoitettu restonomiopiskelijoille (amk), ei muiden koulutusten opiskelijoille.

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Hygieniapassin voi suorittaa A9467 Laatu ravitsemispalveluissa-opintojaksolla Leppävaaran kampuksella. Suorituspäivämäärät ilmoitetaan kurssin opiskelijoille aina meneillään olevan toteutuksen toteutussuunnitelmassa.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Lisätiedot

Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön

Ilmoittautumisaika

29.11.2021 - 05.12.2021

Ajoitus

01.01.2022 - 31.07.2022

Opintopistemäärä

0 op

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

20 - 40

Koulutus
  • Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
  • Tuula Kuivanen
  • Mervi Niemelä
Vastuuopettaja

Tuula Kuivanen

Ryhmät
  • MLA222KA
    Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, K22, Leppävaara

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa

Sisältö

- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Lisätiedot

Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön