Siirry suoraan sisältöön

Complementary competence (bachelor’s studies in English), S25, Services: CCM225SY

Opetussuunnitelman tunnus: CCM225SY

Kesto
1 vuotta (60 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2025
Opetuskieli
englanti

Kuvaus

Complementary competence deepens or expands the student’s competence and makes it possible for them to build an individual study path. Students may also choose studies from another Laurea campus. The description of the curriculum, with information for example on the assessment of complementary competence studies, is attached.

The curriculum is updated constantly. Please check that the code of the study unit in the current curriculum and your PSP match . We maintain field-specific instructions for choosing studies and updating your PSP in the student intranet. The instructions also include information on changes that have been made to the curriculum.

A preliminary study offering for the following year is always published at the beginning of September. You can see the timing of upcoming implementations in the study unit description.

Implementation plans are completed by the teachers so that they are available about two weeks before enrolment for the implementation begins. The implementation plans describe the method of completion of the study unit in more detail, such as detailed contents, evaluation criteria and methods, schedule, and the language of instruction.

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2025-2026 Syksy 2025 Kevät 2026 1. / 2025 2. / 2026
CCM225SY-1001
COMPLEMENTARY COMPETENCE IN HOSPITALITY MANAGEMENT

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60)

0 - 60
CCM225SY-1002
INNOVATING FOOD SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TO00BL82 Elämyksellinen juomamaailma 5
A9221 Ruoka- ja juomakulttuuri 5
TO00BX21 Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys 5
R0382 Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus 5
CCM225SY-1003
TOURISM SERVICE DEVELOPER

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TO00BX31 Majoitusliiketoiminnan johtaminen 10
TO00BX32 Matkailumarkkinointi 5
TO00BX33 Special interest -matkailu 5
TO00BX34 Matkailun tiekartta tulevaisuuteen 5
TO00BX05 Liiketoiminta matkailukohteessa 5
TO00BX35 Kansainvälinen matkailuprojekti 5 - 10
CCM225SY-1004
PRODUCER OF EVENT SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TO00BX18 Tapahtumaprojekti 10
TO00BN92 Tapahtumamuotoilu 5
TO00BX27 Vastuullisuus tapahtumamatkailussa 5
TO00BU89 Trendit ja tapahtumien tulevaisuus 5
TO00CC88 Tapahtumaturvallisuus 5
TO00BX26 Business events (BE) elämyksenä 5
TO00BX28 Tapahtumatuotannon erityisalat 5
CCM225SY-1005
COMPLEMENTARY COMPETENCE IN SAFETY, SECURITY AND RISK MANAGEMENT

(Valitaan kaikki )

0 - 60
CCM225SY-1010
RISKIENHALLINTA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00CC35 Riskienhallinta ja turvallisuusjohtaminen 10
TO00CC36 Strategisten ja taloudellisten riskien hallinta 5
TO00CC37 Ympäristöriskien hallinta 5
CCM225SY-1011
ORGANISAATIOTURVALLISUUS

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00CC38 Työsuojelujohtaminen ja laadunhallinta 5
TO00BN70 Tieto- ja kyberturvallisuuden hallinta 10
TO00CC88 Tapahtumaturvallisuus 5
CCM225SY-1012
VARAUTUMINEN JA VALMIUS

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00CC40 Kriittisen infrastruktuurin suojaaminen 5
TO00CC41 Häiriötilanteiden hallinta 5
TO00CC42 Kansainvälinen turvallisuus 5
TO00CC43 Rikoksentorjunta 5
CCM225SY-1009
OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
ML00BJ53 Matkailu- ja tapahtumapalvelut 5
Yhteensä 60 0 0 0 0 0

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
CCM225SY-1001
COMPLEMENTARY COMPETENCE IN HOSPITALITY MANAGEMENT

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60 )

0 - 60
CCM225SY-1002
INNOVATING FOOD SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0 )

0
TO00BL82 Elämyksellinen juomamaailma 5
A9221 Ruoka- ja juomakulttuuri 5
TO00BX21 Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys 5
R0382 Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus 5
CCM225SY-1003
TOURISM SERVICE DEVELOPER

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0 )

0
TO00BX31 Majoitusliiketoiminnan johtaminen 10
TO00BX32 Matkailumarkkinointi 5
TO00BX33 Special interest -matkailu 5
TO00BX34 Matkailun tiekartta tulevaisuuteen 5
TO00BX05 Liiketoiminta matkailukohteessa 5
TO00BX35 Kansainvälinen matkailuprojekti 5 - 10
CCM225SY-1004
PRODUCER OF EVENT SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0 )

0
TO00BX18 Tapahtumaprojekti 10
TO00BN92 Tapahtumamuotoilu 5
TO00BX27 Vastuullisuus tapahtumamatkailussa 5
TO00BU89 Trendit ja tapahtumien tulevaisuus 5
TO00CC88 Tapahtumaturvallisuus 5
TO00BX26 Business events (BE) elämyksenä 5
TO00BX28 Tapahtumatuotannon erityisalat 5
CCM225SY-1005
COMPLEMENTARY COMPETENCE IN SAFETY, SECURITY AND RISK MANAGEMENT

(Valitaan kaikki )

0 - 60
CCM225SY-1010
RISKIENHALLINTA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20 )

0 - 20
TO00CC35 Riskienhallinta ja turvallisuusjohtaminen 10
TO00CC36 Strategisten ja taloudellisten riskien hallinta 5
TO00CC37 Ympäristöriskien hallinta 5
CCM225SY-1011
ORGANISAATIOTURVALLISUUS

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20 )

0 - 20
TO00CC38 Työsuojelujohtaminen ja laadunhallinta 5
TO00BN70 Tieto- ja kyberturvallisuuden hallinta 10
TO00CC88 Tapahtumaturvallisuus 5
CCM225SY-1012
VARAUTUMINEN JA VALMIUS

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20 )

0 - 20
TO00CC40 Kriittisen infrastruktuurin suojaaminen 5
TO00CC41 Häiriötilanteiden hallinta 5
TO00CC42 Kansainvälinen turvallisuus 5
TO00CC43 Rikoksentorjunta 5
CCM225SY-1009
OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0 )

0
ML00BJ53 Matkailu- ja tapahtumapalvelut 5
Siirry alkuun