Siirry suoraan sisältöön

Complementary competence (bachelor’s studies in English), S23, Services: CCM223SY

Opetussuunnitelman tunnus: CCM223SY

Kesto:
1 vuotta (60 op)

Aloituslukukausi:
Syksy 2023

Opetuskieli:
englanti

Kuvaus

Complementary competence deepens or expands the student’s competence and makes it possible for them to build an individual study path. Students may also choose studies from another Laurea campus. The description of the curriculum, with information for example on the assessment of complementary competence studies, is attached.

The curriculum is updated constantly. Please check that the code of the study unit in the current curriculum and your PSP match . During the academic year, we publish instructions on how to choose studies. These can be found in the curriculum attachments. The instructions also include information on changes that have been made to the curriculum.

A preliminary study offering for the following year is always published at the beginning of September. You can see the timing of upcoming implementations in the study unit description.

Implementation plans are completed by the teachers so that they are available about two weeks before enrolment for the implementation begins. The implementation plans describe the method of completion of the study unit in more detail, such as detailed contents, evaluation criteria and methods, schedule, and the language of instruction.

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2023-2024 Syksy
2023
Kevät
2024
1. / 2023 2. / 2024
CCM223SY-1001
COMPLEMENTARY COMPETENCE IN HOSPITALITY MANAGEMENT

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60)

0 - 60
CCM223SY-1010
INNOVATING FOOD SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TO00BL82 Elämyksellinen juomamaailma 5
A9221 Ruoka- ja juomakulttuuri 5
TO00BX21 Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys 5
CCM223SY-1011
TOURISM SERVICE DEVELOPER

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TO00CA53 Discovering Tourism 5
TO00BX31 Majoitusliiketoiminnan johtaminen 10
TO00BX32 Matkailumarkkinointi 5
TO00BX33 Special interest -matkailu 5
TO00BX34 Matkailun tiekartta tulevaisuuteen 5
TO00BX05 Liiketoiminta matkailukohteessa 5
TO00BX35 Kansainvälinen matkailuprojekti 5 - 10
CCM223SY-1012
PRODUCER OF EVENT SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TO00BX18 Tapahtumaprojekti 10
TO00BN92 Tapahtumamuotoilu 5
TO00BX27 Vastuullisuus tapahtumamatkailussa 5
TO00BU89 Trendit ja tapahtumien tulevaisuus 5
A9235 Tapahtumaturvallisuus 5
TO00BX26 Business events (BE) elämyksenä 5
TO00BX28 Tapahtumatuotannon erityisalat 5
CCM223SY-1005
COMPLEMENTARY COMPETENCE IN SAFETY, SECURITY AND RISK MANAGEMENT

(Valitaan kaikki)

0 - 60
CCM223SY-1006
YRITYSTURVALLISUUS

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN70 Tieto- ja kyberturvallisuuden hallinta 10
TO00BN71 Työterveys, -turvallisuus ja laatu 10
CCM223SY-1007
YHTEISKUNNAN VARAUTUMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN73 Kriittisen infrastruktuurin suojaaminen 10
TO00BN72 Kansainvälinen turvallisuus 5
TO00BN74 Rikoksentorjunta 5
CCM223SY-1008
RISKIENHALLINTA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN75 Riskienhallinta ja turvallisuusjohtaminen 10
TO00BN76 Liiketoiminnan jatkuvuus 5
TO00BN77 Ympäristöriskien hallinta 5
CCM223SY-1009
OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TP00BR72 Turvallisuus- ja riskienhallinta-alan projektityöskentely 5
TO00BV12 Futudemy: Innovate Future-ready Smart Business and Service Ideas 2
TP00BU74 Innovation Lab Project with UCLL Belgium 3
Yhteensä 60 0 0 0 0 0

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
CCM223SY-1001
COMPLEMENTARY COMPETENCE IN HOSPITALITY MANAGEMENT

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60)

0 - 60
CCM223SY-1010
INNOVATING FOOD SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TO00BL82 Elämyksellinen juomamaailma 5
A9221 Ruoka- ja juomakulttuuri 5
TO00BX21 Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys 5
CCM223SY-1011
TOURISM SERVICE DEVELOPER

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TO00CA53 Discovering Tourism 5
TO00BX31 Majoitusliiketoiminnan johtaminen 10
TO00BX32 Matkailumarkkinointi 5
TO00BX33 Special interest -matkailu 5
TO00BX34 Matkailun tiekartta tulevaisuuteen 5
TO00BX05 Liiketoiminta matkailukohteessa 5
TO00BX35 Kansainvälinen matkailuprojekti 5 - 10
CCM223SY-1012
PRODUCER OF EVENT SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TO00BX18 Tapahtumaprojekti 10
TO00BN92 Tapahtumamuotoilu 5
TO00BX27 Vastuullisuus tapahtumamatkailussa 5
TO00BU89 Trendit ja tapahtumien tulevaisuus 5
A9235 Tapahtumaturvallisuus 5
TO00BX26 Business events (BE) elämyksenä 5
TO00BX28 Tapahtumatuotannon erityisalat 5
CCM223SY-1005
COMPLEMENTARY COMPETENCE IN SAFETY, SECURITY AND RISK MANAGEMENT

(Valitaan kaikki)

0 - 60
CCM223SY-1006
YRITYSTURVALLISUUS

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN70 Tieto- ja kyberturvallisuuden hallinta 10
TO00BN71 Työterveys, -turvallisuus ja laatu 10
CCM223SY-1007
YHTEISKUNNAN VARAUTUMINEN

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN73 Kriittisen infrastruktuurin suojaaminen 10
TO00BN72 Kansainvälinen turvallisuus 5
TO00BN74 Rikoksentorjunta 5
CCM223SY-1008
RISKIENHALLINTA

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 20)

0 - 20
TO00BN75 Riskienhallinta ja turvallisuusjohtaminen 10
TO00BN76 Liiketoiminnan jatkuvuus 5
TO00BN77 Ympäristöriskien hallinta 5
CCM223SY-1009
OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0)

0
TP00BR72 Turvallisuus- ja riskienhallinta-alan projektityöskentely 5
TO00BV12 Futudemy: Innovate Future-ready Smart Business and Service Ideas 2
TP00BU74 Innovation Lab Project with UCLL Belgium 3