Siirry suoraan sisältöön

Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S24, Leppävaara: PHA224SN

Opetussuunnitelman tunnus: PHA224SN

Tutkintonimike
Restonomi (AMK)
Laajuus
210 op
Kesto
3.5 vuotta (210 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2024
Opetuskieli
englanti

Kuvaus

The degree consists of core competence and complementary competence modules. The learning outcomes of a module describe the learning outcomes of the entire set of studies. Core competence studies lay the foundation of the degree and ensure expertise in the field. Complementary competence studies deepen or extend the student’s competence and makes it possible for them to build an individual study path. The description of the curriculum, with information on the degree programme, degree structure, and assessment, is attached.

The curriculum depicts Laurea’s study offering based on the situation at the beginning of the studies. Students may also choose studies from another Laurea campus.

Please note that the complementary competence studies currently offered are shown in separate complementary competence curricula each academic year. Any changes made to the study units are not updated into group-specific curricula of the degree programme.

A preliminary study offering for the following year is always published at the beginning of September. Implementation plans are completed by the teachers so that they are available about two weeks before enrolment for the implementation begins. The implementation plans describe the method of completion of the study unit in more detail, such as detailed contents, evaluation criteria and methods, schedule, and the language of instruction.

The curriculum is updated annually. If you do not study at the same pace as your own group, find out if you need to make changes to your PSP to account for any changes.

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2024-2025 2025-2026 2026-2027 2027-2028 Syksy 2024 Kevät 2025 Syksy 2025 Kevät 2026 Syksy 2026 Kevät 2027 Syksy 2027 1. / 2024 2. / 2025 1. / 2025 2. / 2026 1. / 2026 2. / 2027 1. / 2027
PHA224SN-1001
CORE COMPETENCE

(Valitaan opintopisteitä: 160)

160
PHA224SN-1002
HOSPITALITY MANAGEMENT

(Valitaan kaikki )

40
PH00BN93 Hospitality Management and Customer Understanding 10
PH00BN94 Customer Experience 10
PH00BN95 Transformational Professional 5
PH00BN96 BarLaurea II 5
R0234 Professional Communication Skills 5
PHA224SN-1003
Language and Communication Skills

(Valitaan opintopisteitä: 5)

5
YY00BZ26 Ruotsin kielen osaamisen lähtötasotesti 0
ML00BY86 Serviceinriktad svenska 5
R0233 Introduction to Finnish Language and Culture 1 5
PHA224SN-1004
SERVICE DESIGN

(Valitaan kaikki )

30
PH00BN97 The World of Design Thinking 5
ML00BZ27 Hygieniapassi 0
ML00BZ28 Alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset 0
PH00BN98 BarLaurea I 5
PH00BN99 Service Design in Practice 10
PH00BO00 Ecosystem Building 10
PHA224SN-1005
LEADERSHIP AND BUSINESS

(Valitaan kaikki )

30
PH00CA40 Business Approach and Leadership Skills 10
PH00BO02 Leadership and Business Mindset 10
PH00BO03 Business Pro Mindset in Hospitality Management 10
PHA224SN-1006
EXPERT IN A WORK COMMUNITY

(Valitaan kaikki )

30
B0233 Placement 1 15
R0245 Placement 2 15
PHA224SN-1007
EXPERT IN DEVELOPMENT AND WORKPLACE INNOVATION

(Valitaan kaikki )

25
YY00BW73 Project Management and Communication 5
YY00CA30 Methods for Research-based Development Work 5
A9286 Bachelor's Thesis 15
PHA224SN-1008
Opiskelijasta asiantuntijaksi

(Valitaan kaikki )

5
YY00BN52 Opiskelutaidot ja ammatillinen orientoituminen 2
YY00BN53 Ammatillinen kehittyminen 2
YY00BN54 Onnistuneelle työuralle 1
PHA224SN-1009
COMPLEMENTARY COMPETENCE

(Valitaan opintopisteitä: 50)

50
PHA224SN-1010
INNOVATING FOOD SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10)

0 - 10
TO00BL82 Elämyksellinen juomamaailma 5
A9221 Ruoka- ja juomakulttuuri 5
TO00BX21 Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys 5
PHA224SN-1011
TOURISM SERVICE DEVELOPER

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 40)

0 - 40
TO00BX31 Majoitusliiketoiminnan johtaminen 10
TO00BX32 Matkailumarkkinointi 5
TO00BX33 Special interest -matkailu 5
TO00BX34 Matkailun tiekartta tulevaisuuteen 5
TO00BX05 Liiketoiminta matkailukohteessa 5
TO00BX35 Kansainvälinen matkailuprojekti 5 - 10
PHA224SN-1012
PRODUCER OF EVENT SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 35)

0 - 35
TO00BX18 Tapahtumaprojekti 10
TO00BN92 Tapahtumamuotoilu 5
TO00BX27 Vastuullisuus tapahtumamatkailussa 5
TO00BU89 Trendit ja tapahtumien tulevaisuus 5
A9235 Tapahtumaturvallisuus 5
TO00BX26 Business events (BE) elämyksenä 5
TO00BX28 Tapahtumatuotannon erityisalat 5
PHA224SN-1013
OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 50)

0 - 50
Yhteensä 210 55.5 66 38.5 0 12 43.5 33.5 32.5 23.5 15 0 12 43.5 33.5 32.5 23.5 15 0

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
PHA224SN-1001
CORE COMPETENCE

(Valitaan opintopisteitä: 160 )

160
PHA224SN-1002
HOSPITALITY MANAGEMENT

(Valitaan kaikki )

40
PH00BN93 Hospitality Management and Customer Understanding 10
PH00BN94 Customer Experience 10
PH00BN95 Transformational Professional 5
PH00BN96 BarLaurea II 5
R0234 Professional Communication Skills 5
PHA224SN-1003
Language and Communication Skills

(Valitaan opintopisteitä: 5 )

5
YY00BZ26 Ruotsin kielen osaamisen lähtötasotesti 0
ML00BY86 Serviceinriktad svenska 5
R0233 Introduction to Finnish Language and Culture 1 5
PHA224SN-1004
SERVICE DESIGN

(Valitaan kaikki )

30
PH00BN97 The World of Design Thinking 5
ML00BZ27 Hygieniapassi 0
ML00BZ28 Alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset 0
PH00BN98 BarLaurea I 5
PH00BN99 Service Design in Practice 10
PH00BO00 Ecosystem Building 10
PHA224SN-1005
LEADERSHIP AND BUSINESS

(Valitaan kaikki )

30
PH00CA40 Business Approach and Leadership Skills 10
PH00BO02 Leadership and Business Mindset 10
PH00BO03 Business Pro Mindset in Hospitality Management 10
PHA224SN-1006
EXPERT IN A WORK COMMUNITY

(Valitaan kaikki )

30
B0233 Placement 1 15
R0245 Placement 2 15
PHA224SN-1007
EXPERT IN DEVELOPMENT AND WORKPLACE INNOVATION

(Valitaan kaikki )

25
YY00BW73 Project Management and Communication 5
YY00CA30 Methods for Research-based Development Work 5
A9286 Bachelor's Thesis 15
PHA224SN-1008
Opiskelijasta asiantuntijaksi

(Valitaan kaikki )

5
YY00BN52 Opiskelutaidot ja ammatillinen orientoituminen 2
YY00BN53 Ammatillinen kehittyminen 2
YY00BN54 Onnistuneelle työuralle 1
PHA224SN-1009
COMPLEMENTARY COMPETENCE

(Valitaan opintopisteitä: 50 )

50
PHA224SN-1010
INNOVATING FOOD SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10 )

0 - 10
TO00BL82 Elämyksellinen juomamaailma 5
A9221 Ruoka- ja juomakulttuuri 5
TO00BX21 Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys 5
PHA224SN-1011
TOURISM SERVICE DEVELOPER

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 40 )

0 - 40
TO00BX31 Majoitusliiketoiminnan johtaminen 10
TO00BX32 Matkailumarkkinointi 5
TO00BX33 Special interest -matkailu 5
TO00BX34 Matkailun tiekartta tulevaisuuteen 5
TO00BX05 Liiketoiminta matkailukohteessa 5
TO00BX35 Kansainvälinen matkailuprojekti 5 - 10
PHA224SN-1012
PRODUCER OF EVENT SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 35 )

0 - 35
TO00BX18 Tapahtumaprojekti 10
TO00BN92 Tapahtumamuotoilu 5
TO00BX27 Vastuullisuus tapahtumamatkailussa 5
TO00BU89 Trendit ja tapahtumien tulevaisuus 5
A9235 Tapahtumaturvallisuus 5
TO00BX26 Business events (BE) elämyksenä 5
TO00BX28 Tapahtumatuotannon erityisalat 5
PHA224SN-1013
OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 50 )

0 - 50
Siirry alkuun