Siirry suoraan sisältöön

Ecosystem BuildingLaajuus (10 op)

Opinnon tunnus: PH00BO00

Laajuus

10 op

Osaamistavoitteet

The student is able to
- create and analyze value co-created in businesses through Design Thinking and Lean
- implement Service Logic
- create new services with Future Design and Scenario Thinking

Ilmoittautumisaika

27.11.2023 - 03.12.2023

Ajoitus

01.02.2024 - 06.05.2024

Opintopistemäärä

10 op

Virtuaaliosuus

2 op

TKI-osuus

10 op

Toteutustapa

80 % Lähiopetus, 20 % Etäopetus

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet
  • Englanti
Paikat

20 - 40

Koulutus
  • Degree Programme in Hospitality Management and Service Design (PHA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
  • Miia Vakkuri
  • Heidi Vähänikkilä
Vastuuopettaja

Miia Vakkuri

Ryhmät
  • PHA221SN
    Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S21, Leppävaara
  • PHA222SN
    Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S22, Leppävaara

Osaamistavoitteet

The student is able to
- create and analyze value co-created in businesses through Design Thinking and Lean
- implement Service Logic
- create new services with Future Design and Scenario Thinking

Arviointiasteikko

H-5

Ilmoittautumisaika

29.11.2021 - 17.01.2022

Ajoitus

24.01.2022 - 15.03.2023

Opintopistemäärä

10 op

TKI-osuus

8 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet
  • Englanti
Paikat

20 - 40

Koulutus
  • Degree Programme in Hospitality Management and Service Design (PHA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
  • Miia Vakkuri
  • Heidi Vähänikkilä
Vastuuopettaja

Miia Vakkuri

Ryhmät
  • PHA220SN
    Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S20, Leppävaara

Osaamistavoitteet

The student is able to
- create and analyze value co-created in businesses through Design Thinking and Lean
- implement Service Logic
- create new services with Future Design and Scenario Thinking

Arviointiasteikko

H-5