Quality in Food Services (10 op)
Toteutuksen tunnus: A9278-MEA1811
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
14.05.2018 - 31.05.2018
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
28.08.2018 - 21.12.2018
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 10 op
- Lähiosuus
- 7 op
- Virtuaaliosuus
- 3 op
- TKI-osuus
- 3 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- englanti
- Koulutus
- Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship (MEA2), Laurea Leppävaara
- Opettajat
- Petri Miinalainen
- Sirkka Antinluoma
- Miia Vakkuri
- Opintojakso
- A9278
Tavoitteet
The student is able to
- produce high-quality customer-oriented services
- act ergonomically and safely in a work community
- act as a member of a multicultural work community interactively and in a working life-oriented manner