Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemispalveluprosessit (10 op)

Toteutuksen tunnus: ML00BW67-3015

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
18.05.2026 - 24.05.2026
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
01.08.2026 - 31.12.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
5 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
Opettajat
Leila Jaakkola
Vastuuopettaja
Leila Jaakkola
Ryhmät
MLA2M25SA
Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, S25, Leppävaara
Opintojakso
ML00BW67

Tavoitteet

Opiskelija osaa:
- suunnitella ja toteuttaa asiakaslähtöisen, liiketaloudellisesti kannattavan palvelukokonaisuuden
- analysoida ja kehittää palveluprosesseja ravitsemisalalla
- tuottaa käytännössä asiakaslähtöisiä palveluja ravitsemisalan ympäristössä
- toimia vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikulttuurisen työyhteisön jäsenenä

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun