Certificate in Food Hygiene (0 op)
Toteutuksen tunnus: A9332-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
29.11.2021 - 05.12.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
18.01.2022 - 28.02.2022
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 0 op
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- englanti
- Koulutus
- Degree Programme in Hospitality Management and Service Design (PHA2), Laurea Leppävaara
- Opettajat
- Miia Vakkuri
- Vastuuopettaja
- Miia Vakkuri
- Ryhmät
-
PHA221SNDegree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S21, Leppävaara
- Opintojakso
- A9332
Tavoitteet
The student is able to
- apply his/her knowledge in food hygiene in all parts of the self-supervision elements of the HACCP quality control system at a company.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty