Siirry suoraan sisältöön

Self-monitoring security for food service experiences (3 cr)

Code: AV00BR24-3001

General information


Enrollment
17.09.2020 - 01.10.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
19.10.2020 - 13.11.2020
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
3 cr
Local portion
0 cr
Virtual proportion
3 cr
RDI proportion
1 cr
Mode of delivery
Distance learning
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
15 - 40
Degree programmes
Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus (MKA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Teachers
Marjo Pääskyvuori
Mervi Niemelä
Teacher in charge
Mervi Niemelä
Study unit
AV00BR24

Location and time

Kurssi toteutetaan Canvas-alustalla 19.10.-13.11.2020 välisenä aikana.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

KURSSIN ENNAKKOMATERIAALI:

Toimialaraportit, Matkailu. 2019. Työ- ja elinkeinoministeriön julkaisuja 2019:3. TEM Toimialapalvelu.
Raportista luetaan sivut 7 – 21.

Elpyminen koronapandemiasta voi käynnistyä pian, mutta kriisin vaikutukset näkyvät vielä pitkään. 2020. Työ- ja elinkeinoministeriö.
Julkaisu luetaan kokonaan

Omavalvonnan periaatteet. 2020. Ruokavirasto.
Omavalvontaan liittyviä määritelmiä. 2020. Ruokavirasto.
Omavalvonnan rakenne. 2020. Ruokavirasto.

MUU MATERIAALI:
Ilmoitetaan kurssin aikana. Kurssin kaikki materiaali on sähköisessä muodossa,

Toteutustapa

The student is able to:
* apply food and food safety legislation
* identify the potential effects of microbiological, chemical and other risks on food
* develop remedial measures for the food production process

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

-

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Opintojakson työtila avautuu 19.10.2020 klo 8.00 ja sulkeutuu 13.11.2020 klo 16.00.

Kansainvälisyys toteutuksella

-

Completion alternatives

-

Student workload

Kurssilla on viisi tehtävää. Kurssin materiaalien luku ja tehtävien teko kuormittaa opiskelijaa seuraavasti. Tuntimäärä on laskennallinen keskiarvo.

1a.) Toimialatuntemus- testi, 15h
1b.) Elämyksellisyys ja ravitsemistoiminta -testi, 5h
2.) Ravintolan omavalvonta -testi 18h
3.) Turvallinen ruoka ravintolassa -tehtävä, 15h
4.) Motivaatiovideo, 27h

Sisältö ja sen jaksotus

Kurssin osat ovat:

Kurssin esittely
1.) Matkailun ydinklusteri
2.) Omavalvonta
3.) Ruoan turvallisuus
4.) Motivaatiovideo

Evaluation scale

H-5

Further information

Opintojakso on restonomikoulutuksen valintaopintojakso.

Tarjoamme yhteensä 20 paikkaa kahdessa restonomikoulutuksessamme valintaopintojakson suorittaneille:

Restonomi, Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, 10 paikkaa
Restonomi, Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, 10 paikka

Koulutukseen haetaan Opintopolun kautta hakuaikana 17.9.-1.10.2020 Kaikki hakukelpoiset hakijat hyväksytään hakuajan päättymisen jälkeen opintojaksolle ja opintojaksolla kymmenen parhaiten suoriutunutta valitaan tutkinto-opiskelijoiksi tammikuussa alkaviin koulutuksiin.

Siirry alkuun