Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, S20, Leppävaara: MSA220SN
Opetussuunnitelman tunnus: MSA220SN
- Tutkintonimike
- Restonomi (AMK)
- Laajuus
- 210 op
- Kesto
- 3.5 vuotta (210 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2020
- Opetuskieli
- suomi
Kuvaus
Opetussuunnitelman kuvaus on liitteenä.
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2020-2021 | 2021-2022 | 2022-2023 | 2023-2024 | Syksy 2020 | Kevät 2021 | Syksy 2021 | Kevät 2022 | Syksy 2022 | Kevät 2023 | Syksy 2023 | 1. / 2020 | 2. / 2021 | 1. / 2021 | 2. / 2022 | 1. / 2022 | 2. / 2023 | 1. / 2023 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
MSA220SN-1000 |
YDINOSAAMINEN
(Valitaan opintopisteitä: 150) |
150 | ||||||||||||||||||
MSA220SN-1001 |
JOUSTAVA ASIAKASPALVELIJA
(Valitaan kaikki ) |
30 | ||||||||||||||||||
ML00BJ53 | Matkailu- ja tapahtumapalvelut | 5 | ||||||||||||||||||
01147 | Alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset | 0 | ||||||||||||||||||
01148 | Hygieniapassi | 0 | ||||||||||||||||||
A9269 | Intercultural Approach to Design Thinking | 10 | ||||||||||||||||||
00202 | Englannin kielen osaamisen lähtötasotesti | 0 | ||||||||||||||||||
A9467 | Laatu ravitsemispalveluissa | 10 | ||||||||||||||||||
MSA220SN-1002 |
Toinen kotimainen kieli
(Valitaan opintopisteitä: 5) |
5 | ||||||||||||||||||
00203 | Ruotsin kielen osaamisen lähtötasotesti | 0 | ||||||||||||||||||
A9132 | Serviceinriktad svenska | 5 | ||||||||||||||||||
00634 | Ruotsin kielen suullinen taito | 0 | ||||||||||||||||||
00635 | Ruotsin kielen kirjallinen taito | 0 | ||||||||||||||||||
R0049 | Suomen kieli ja viestintä | 5 | ||||||||||||||||||
00636 | Suomen kielen kirjallinen taito | 0 | ||||||||||||||||||
00637 | Suomen kielen suullinen taito | 0 | ||||||||||||||||||
MSA220SN-1003 |
ASIAKASLÄHTÖISEN PALVELULIIKETOIMINNAN KEHITTÄJÄ
(Valitaan kaikki ) |
30 | ||||||||||||||||||
A9125 | Asiakaslähtöiset palvelut | 5 | ||||||||||||||||||
A9126 | Asiakassuhteiden johtaminen | 5 | ||||||||||||||||||
A9127 | Palveluyrityksen kustannuslaskenta ja hinnoittelu | 5 | ||||||||||||||||||
A9128 | Palveluyrityksen liiketoiminta ja markkinointi | 10 | ||||||||||||||||||
A9129 | Palveluyrityksen toimintaympäristö | 5 | ||||||||||||||||||
MSA220SN-1004 |
PALVELUINNOVAATIOIDEN KEHITTÄJÄ
(Valitaan kaikki ) |
30 | ||||||||||||||||||
A9141 | Business Game | 5 | ||||||||||||||||||
A9142 | Corporate Social Responsibility | 5 | ||||||||||||||||||
A9145 | Palveluinnovaatiot | 10 | ||||||||||||||||||
A9146 | Palvelujärjestelmien kehittäminen | 10 | ||||||||||||||||||
MSA220SN-1005 |
AMMATILLISENA ASIANTUNTIJANA TYÖYHTEISÖSSÄ
(Valitaan kaikki ) |
30 | ||||||||||||||||||
R0003 | Harjoittelu 1 | 15 | ||||||||||||||||||
R0004 | Harjoittelu 2 | 15 | ||||||||||||||||||
MSA220SN-1006 |
KEHITTÄMISOSAAJA JA TYÖELÄMÄN UUDISTAJA
(Valitaan kaikki ) |
30 | ||||||||||||||||||
R0045 | Opinnäytetyö | 15 | ||||||||||||||||||
R0183 | Projektinhallinta ja viestintä | 5 | ||||||||||||||||||
R0184 | Tutkimus- ja kehittämismenetelmät | 5 | ||||||||||||||||||
MSA220SN-1009 |
Opiskelijasta asiantuntijaksi
(Valitaan kaikki ) |
5 | ||||||||||||||||||
YY00BN52 | Opiskelutaidot ja ammatillinen orientoituminen | 2 | ||||||||||||||||||
YY00BN53 | Ammatillinen kehittyminen | 2 | ||||||||||||||||||
YY00BN54 | Onnistuneelle työuralle | 1 | ||||||||||||||||||
MSA220SN-1007 |
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan opintopisteitä: 60) |
60 | ||||||||||||||||||
MSA220SN-1010 |
TAPAHTUMAPALVELUJEN TUOTTAJA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 30) |
0 - 30 | ||||||||||||||||||
A9348 | Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi | 10 | ||||||||||||||||||
A9235 | Tapahtumaturvallisuus | 5 | ||||||||||||||||||
TO00BN90 | Tapahtumatuotannon perusteet | 5 | ||||||||||||||||||
TO00BN91 | Tapahtumatuotanto käytännössä | 5 | ||||||||||||||||||
TO00BN87 | Vastuullinen tapahtuma | 5 | ||||||||||||||||||
TO00BN92 | Tapahtumamuotoilu | 5 | ||||||||||||||||||
MSA220SN-1011 |
RUOKAPALVELUIDEN UUDISTAJA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 30) |
0 - 30 | ||||||||||||||||||
A9219 | Current Issues and Future Trends in Hospitality Field | 5 | ||||||||||||||||||
A9220 | Ruokapalvelujen kehittäminen elämykseksi | 10 | ||||||||||||||||||
A9221 | Ruoka- ja juomakulttuuri | 5 | ||||||||||||||||||
A9222 | Terveyttä ruoasta | 5 | ||||||||||||||||||
A9223 | Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen | 5 | ||||||||||||||||||
R0382 | Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus | 5 | ||||||||||||||||||
TO00BL82 | Elämyksellinen juomamaailma | 5 | ||||||||||||||||||
TP00BS62 | Laurea RestonomiStars –someprojekti | 3 | ||||||||||||||||||
MSA220SN-1012 |
TOURISM SERVICE DEVELOPER
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 30) |
0 - 30 | ||||||||||||||||||
A9182 | Tourism Marketing | 5 | ||||||||||||||||||
A9337 | Discovering Tourism | 5 | ||||||||||||||||||
A9346 | Hotel Management | 10 | ||||||||||||||||||
01473 | Business Online Visibility | 5 | ||||||||||||||||||
TO00BN86 | Ruokamatkailu | 5 | ||||||||||||||||||
TO00BN88 | Tourism Destinations Management | 5 | ||||||||||||||||||
TO00BO34 | Tourism Grand Tour | 5 | ||||||||||||||||||
TP00BR31 | International trade fair | 10 | ||||||||||||||||||
MSA220SN-1013 |
VALMENTAVA ESIMIES
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 15) |
0 - 15 | ||||||||||||||||||
TO00BN59 | Työyhteisön johtaminen | 10 | ||||||||||||||||||
TO00BN60 | Palvelutuotannon esimiestyö | 5 | ||||||||||||||||||
MSA220SN-1008 |
MUU TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60) |
0 - 60 | ||||||||||||||||||
R0225 | Osallistuminen vapaaehtoistyöhön | 0 | ||||||||||||||||||
Yhteensä | 210 | 77 | 62 | 16 | 0 | 51 | 26 | 46 | 16 | 15.5 | 0.5 | 0 | 51 | 26 | 46 | 16 | 15.5 | 0.5 | 0 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Opintotyypit
Moduulin tyyppi
Mobility Window
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
MSA220SN-1000 |
YDINOSAAMINEN
(Valitaan opintopisteitä: 150 ) |
150 |
MSA220SN-1001 |
JOUSTAVA ASIAKASPALVELIJA
(Valitaan kaikki ) |
30 |
ML00BJ53 | Matkailu- ja tapahtumapalvelut | 5 |
01147 | Alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset | 0 |
01148 | Hygieniapassi | 0 |
A9269 | Intercultural Approach to Design Thinking | 10 |
00202 | Englannin kielen osaamisen lähtötasotesti | 0 |
A9467 | Laatu ravitsemispalveluissa | 10 |
MSA220SN-1002 |
Toinen kotimainen kieli
(Valitaan opintopisteitä: 5 ) |
5 |
00203 | Ruotsin kielen osaamisen lähtötasotesti | 0 |
A9132 | Serviceinriktad svenska | 5 |
00634 | Ruotsin kielen suullinen taito | 0 |
00635 | Ruotsin kielen kirjallinen taito | 0 |
R0049 | Suomen kieli ja viestintä | 5 |
00636 | Suomen kielen kirjallinen taito | 0 |
00637 | Suomen kielen suullinen taito | 0 |
MSA220SN-1003 |
ASIAKASLÄHTÖISEN PALVELULIIKETOIMINNAN KEHITTÄJÄ
(Valitaan kaikki ) |
30 |
A9125 | Asiakaslähtöiset palvelut | 5 |
A9126 | Asiakassuhteiden johtaminen | 5 |
A9127 | Palveluyrityksen kustannuslaskenta ja hinnoittelu | 5 |
A9128 | Palveluyrityksen liiketoiminta ja markkinointi | 10 |
A9129 | Palveluyrityksen toimintaympäristö | 5 |
MSA220SN-1004 |
PALVELUINNOVAATIOIDEN KEHITTÄJÄ
(Valitaan kaikki ) |
30 |
A9141 | Business Game | 5 |
A9142 | Corporate Social Responsibility | 5 |
A9145 | Palveluinnovaatiot | 10 |
A9146 | Palvelujärjestelmien kehittäminen | 10 |
MSA220SN-1005 |
AMMATILLISENA ASIANTUNTIJANA TYÖYHTEISÖSSÄ
(Valitaan kaikki ) |
30 |
R0003 | Harjoittelu 1 | 15 |
R0004 | Harjoittelu 2 | 15 |
MSA220SN-1006 |
KEHITTÄMISOSAAJA JA TYÖELÄMÄN UUDISTAJA
(Valitaan kaikki ) |
30 |
R0045 | Opinnäytetyö | 15 |
R0183 | Projektinhallinta ja viestintä | 5 |
R0184 | Tutkimus- ja kehittämismenetelmät | 5 |
MSA220SN-1009 |
Opiskelijasta asiantuntijaksi
(Valitaan kaikki ) |
5 |
YY00BN52 | Opiskelutaidot ja ammatillinen orientoituminen | 2 |
YY00BN53 | Ammatillinen kehittyminen | 2 |
YY00BN54 | Onnistuneelle työuralle | 1 |
MSA220SN-1007 |
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan opintopisteitä: 60 ) |
60 |
MSA220SN-1010 |
TAPAHTUMAPALVELUJEN TUOTTAJA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 30 ) |
0 - 30 |
A9348 | Kokous- ja kongressipalvelujen kehittäminen elämykseksi | 10 |
A9235 | Tapahtumaturvallisuus | 5 |
TO00BN90 | Tapahtumatuotannon perusteet | 5 |
TO00BN91 | Tapahtumatuotanto käytännössä | 5 |
TO00BN87 | Vastuullinen tapahtuma | 5 |
TO00BN92 | Tapahtumamuotoilu | 5 |
MSA220SN-1011 |
RUOKAPALVELUIDEN UUDISTAJA
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 30 ) |
0 - 30 |
A9219 | Current Issues and Future Trends in Hospitality Field | 5 |
A9220 | Ruokapalvelujen kehittäminen elämykseksi | 10 |
A9221 | Ruoka- ja juomakulttuuri | 5 |
A9222 | Terveyttä ruoasta | 5 |
A9223 | Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen | 5 |
R0382 | Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus | 5 |
TO00BL82 | Elämyksellinen juomamaailma | 5 |
TP00BS62 | Laurea RestonomiStars –someprojekti | 3 |
MSA220SN-1012 |
TOURISM SERVICE DEVELOPER
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 30 ) |
0 - 30 |
A9182 | Tourism Marketing | 5 |
A9337 | Discovering Tourism | 5 |
A9346 | Hotel Management | 10 |
01473 | Business Online Visibility | 5 |
TO00BN86 | Ruokamatkailu | 5 |
TO00BN88 | Tourism Destinations Management | 5 |
TO00BO34 | Tourism Grand Tour | 5 |
TP00BR31 | International trade fair | 10 |
MSA220SN-1013 |
VALMENTAVA ESIMIES
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 15 ) |
0 - 15 |
TO00BN59 | Työyhteisön johtaminen | 10 |
TO00BN60 | Palvelutuotannon esimiestyö | 5 |
MSA220SN-1008 |
MUU TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 60 ) |
0 - 60 |
R0225 | Osallistuminen vapaaehtoistyöhön | 0 |