As a Bachelor of Hospitality Management Now and in the Future (5 cr)
Code: R0172-MKA1811
General information
- Enrollment
-
14.05.2018 - 31.05.2018
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
10.09.2018 - 19.12.2018
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 3 cr
- Virtual proportion
- 2 cr
- RDI proportion
- 3 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus (MKA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
- Teachers
- Marjaana Salomaa
- Tuula Kuivanen
- Petri Miinalainen
- Kaija Meriläinen
- Päivi Mantere
- Teacher in charge
- Päivi Mantere
- Study unit
- R0172
Learning outcomes
The student is able to
- describe the business industry in the hospitality field
- discuss and evaluate knowledge of the bachelor of hospitality management in the future
- after studying the study unit student is able to focus his/her specialization area
Location and time
Leppävaaran kampuksella ja tutustumiskäyntien osalta pääkaupunkiseudun toimijoilla
Materials
ilmoitetaan Optimassa opintojen alkaessa
Teaching methods
Opinnot sijoittuvat opiskelijan ensimmäiseen kauteen
Opiskelija muodostaa peruskäsityksen toimialasta ja sen tehtävistä
Employer connections
työelämään tutustumisen tehtäviä
alan eri toiminnot
keskeiset toimialat
alan tulevaisuus
matkailu- ja tapahtumapalvelujen peruskäsitteet
Exam schedules
ks. aikataulu
International connections
kv-vaihdot ja harjoittelut ja projektit osana restonomin koulutusta ja työelämää
Completion alternatives
ei valinnaista suoritusta,
Student workload
7 kontaktikertaa,
essee
osaamisen karttumista kuvaava oppimispäiväkirja ja sitä tukevat tehtävät
Assessment criteria, approved/failed
VAATIVUUSTASO I
AMMATILLINEN TIETOPERUSTA, TIEDONHAKU JA RAPORTOINTI AMMATILLINEN TOIMINTA JA TYÖELÄMÄN KEHITTÄMINEN Arvioidaan soveltuvin osin: RYHMÄTYÖTAIDOT, JOHTAMINEN JA VASTUULLISUUS
5 OSAA - käyttää monipuolisesti ammattikäsitteitä
- vertailla ja valita
tarkoituksenmukaista tietoa
- raportoida ja viestiä ammattimaisesti - toimia itsenäisesti opittuja taitoja ja menetelmiä käyttäen
- ottaa vastuuta asiakkaan ja /tai yhteistyötahojen kanssa toimimisesta ja heidän tarpeisiinsa vastaamisesta
- ennakoida ohjaustarpeitaan
- edistää toiminnallaan ryhmän toimintaa ja ilmapiiriä
- hallita ajankäyttöään tehden sovitut tehtävät työssä vaadittavalla laatutasolla
- toimia vastuullisesti ja soveltaa opittuja taitoja ja menetelmiä
- suunnitella ja arvioida toimintaansa turvallisuus ja/tai eettiset näkökulmat huomioiden
3 OSAA - käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä eri työkäytänteitä ja –tilanteita selittäessään
- koota tietoa ja hyödyntää tietoperustaansa
- raportoida sovitulla tavalla
- toimia opittuja taitoja ja menetelmiä käyttäen
- toimia ammatillisesti asiakkaiden ja/tai yhteistyötahojen kanssa ja tunnistaa heidän tarpeensa
- osallistua ohjaukseen ja hyödyntää sitä
- toimia tavoitteellisesti ryhmässä
- suunnitella ja hallita oman työn etenemistä ja ajankäyttöä
- havaita turvallisuuteen liittyviä riskejä
- perustella toimintaansa ammattieettisten periaatteiden mukaisesti
H/1 OSAA -käyttää keskeisiä ammattikäsitteitä eri työkäytänteitä ja –tilanteita selittäessään
-etsiä tietoa eri tietolähteistä
-raportoida
- toimia ohjattuna opiskeltavia taitoja ja menetelmiä käyttäen
- toimia asiakkaiden ja/tai yhteistyötahojen kanssa
- ottaa vastaan ohjausta
-toimia ryhmän jäsenenä
-suunnitella ohjatusti oman työn etenemistä ja ajankäyttöä
- toimia turvallisesti ja ammattieettisten periaatteiden mukaisesti
-noudattaa annettuja ohjeita ja sääntöjä
Evaluation scale
Approved/Failed