Restonomi ravitsemispalvelun tuottajana (5 op)
Toteutuksen tunnus: ML00BJ52-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
24.05.2021 - 30.05.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
09.08.2021 - 31.12.2021
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
- Opettajat
- Teemu Sirainen
- Tuula Kuivanen
- Anikó Lehtinen
- Henry Lybäck
- Vastuuopettaja
- Henry Lybäck
- Ryhmät
-
MLA221KAPalveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, K21, Leppävaara
- Opintojakso
- ML00BJ52
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- kuvata tuotantoprosessin
- tuottaa asiakaslähtöisiä ravitsemispalveluja
- toimia vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikulttuurisen työyhteisön jäsenenä
Aika ja paikka
Aikataulu:viikolla 33-51( 9.8.-17.12.) voi suorittaa käytännön vuoroja.
Paikka: BarLaurea tai itse hankittu työelämän oppimispaikka.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Oppimismateriaali tulee nähtäväksi Canvas-työtilassa ennen opintojakson alkua.
Toteutustapa
Opintojakso rakentuu osaksi BarLaurea oppimisympäristöä tai itsevalitsemaansa ravintolaa/kahvilaa, missä pääsee suorittamaan 10 vuoroa. Opintojakson aikana opiskelija suorittaa 10 käytännön oppimisvuoroa ravintolaympäristössä. Käytännön oppimisen tavoitteena on
1. kuvata ravintolatoiminnan tuotantoprosessi.
2. tuottaa asiakaslähtöisiä ravitsemispalveluita
3. toimia vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikultuurillisen työyhteisön jäsenenä.
Opintojakson keskeinen sisältö:
-opiskelija suorittaa 10 käytännön vuoroa ravintolaympäristön tuotantoprosessissa. Opiskelija saa itse määrittää halutessaan ravintolan tai tarjoamme mahdollisuuden tulla BarLaurean oppimisympäristöön oppimaan opintojakson keskeiset tavoitteet. Opiskelija tuottaa oppimispäiväkirjan opintojaksolla käsiteltävistä opintojakson aihealueista-> 1. omavalvonta ja hygienia 2. työturvallisuus. 3. ravitsemus ja 4. vastuullisuus. Näistä aihealueista tulee erilliset tehtävät, jotka liittyvät osaksi käytännön oppimista ravintolan tuotannon toimintaympäristössä. Opiskelija tekee tehtävät omaan oppimispäiväkirjaansa.
Työelämäyhteistyö ja/tai TKI
Rakentuu BarLaurean toimintaan ja sen yhteistyökumppaneihin.
Kansainvälisyys toteutuksella
BarLaurean oppimisympäristössä on kansainvälisiä opiskelijoita, heidän kanssaan päivittäin tuotamme asiakaslähtöisiä palveluita asiakkaillemme.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Opintojaksosta on mahdollisuus suorittaa hankitun osaamisen tunnistaminen (HOT) näytön kautta.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
!0 käytännön vuoroa on 75 tuntia
Annettujen tehtävien tekeminen ja koostaminen oppimispäiväkirjaan hyödyntäen annettua oppimismateriaalia 60 tuntia
Arviointiasteikko
H-5
Lisätiedot
BarLaurea oppimisympäristö on tärkeä osa Laurea-ammattikorkeakoulusta valmistuvien restonomien oppimiskokemuksia.