Food event production (5 cr)
Code: A9400-3001
General information
- Enrollment
-
01.04.2019 - 07.04.2019
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
02.05.2019 - 31.08.2019
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Laurea university of applied sciences
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Learning outcomes
The student is able to
- develop and implement food services and service processes as part of a food event
- develop a food product through product development
- develop the knowledge about organizing food events
- develop customer experience as part of a food event
Content
- Service Design methods
- Product testing
-Customer experience and feedback
-Using social media as a part of food event and learning
-Learning diary
Location and time
Lähijaksot toteutetaan Leppävaaran kampuksella, ruokatapahtumaprojekti muualla.
Materials
Oppimateriaali ja kirjallisuus julkaistaan jakson Optima-työtilassa A9400-TOA1721 Ruokatapahtuman toteuttaminen.
Teaching methods
Opintojakson lähijaksot ovat touko-kesä-elokuussa, jonka lisäksi ruokatapahtumaprojektin toteutus elokuussa. Osallistuminen lähitunneille on välttämätöntä. Kontaktiopetuksen aikataulu ja sisältö tulee A9400-TOA1721 Ruokatapahtuman toteuttaminen Optimaan.
Opintojaksolla osoitetaan osaamisen kehittyminen annettujen tehtävien ja ruokatapahtumaprojektin avulla. Tehtävät ja opintoaineistot linkkeineen ja tehtävien palautuskansiot ovat jakson Optima-työtilassa.
Employer connections
Jaksolla toteutetaan ruokatapahtumaprojekti ryhmätyönä. Koulutuksessa myös yhteistyötä alan toimijoiden kanssa.
Exam schedules
Opintojakson ohjelma on Optima-työtilassa A9400-TOA1721 Ruokatapahtuman toteuttaminen.
Completion alternatives
Jaksolla ei ole pääsääntöisesti valinnaisia suoritustapoja.
Student workload
Lähiopetus 20 tuntia
Tiimissä tapahtuva ja itsenäinen opiskelu 113,5 tuntia, sisältöen ruokakokonaisuuden suunnittelun, kehittämisen ja toteutuksen sekä arviointi.
Yhteensä 133,5 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 133,5 tuntia.
Assessment criteria, approved/failed
Alkavan tason arviointikriteerit
Content scheduling
Jakson laajuus 5 op /133.5 tuntia ja sen osat:
1. Ruokatapahtuma (tiimissä toimiminen): arviointi T1 - K5 (70 %)
2. Oppimispäiväkirja T1-K5 (30%)
3. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Qualifications
Laatu ravitsemuspalveluissa
Further information
Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat työtilassa Optimassa.
Opintojakson suoritus edeyttää osallistumista ruokatapahtumaprojektiin.