Skip to main content

Food event production (5 cr)

Code: A9400-3001

General information


Enrollment
01.04.2019 - 07.04.2019
Registration for the implementation has ended.
Timing
02.05.2019 - 31.08.2019
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Laurea university of applied sciences
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Teachers
Tuula Kuivanen
Anikó Lehtinen
Teacher in charge
Tuula Kuivanen
Study unit
A9400

Learning outcomes

The student is able to
- develop and implement food services and service processes as part of a food event
- develop a food product through product development
- develop the knowledge about organizing food events
- develop customer experience as part of a food event

Content

- Service Design methods
- Product testing
-Customer experience and feedback
-Using social media as a part of food event and learning
-Learning diary

Location and time

Lähijaksot toteutetaan Leppävaaran kampuksella, ruokatapahtumaprojekti muualla.

Materials

Oppimateriaali ja kirjallisuus julkaistaan jakson Optima-työtilassa A9400-TOA1721 Ruokatapahtuman toteuttaminen.

Teaching methods

Opintojakson lähijaksot ovat touko-kesä-elokuussa, jonka lisäksi ruokatapahtumaprojektin toteutus elokuussa. Osallistuminen lähitunneille on välttämätöntä. Kontaktiopetuksen aikataulu ja sisältö tulee A9400-TOA1721 Ruokatapahtuman toteuttaminen Optimaan.
Opintojaksolla osoitetaan osaamisen kehittyminen annettujen tehtävien ja ruokatapahtumaprojektin avulla. Tehtävät ja opintoaineistot linkkeineen ja tehtävien palautuskansiot ovat jakson Optima-työtilassa.

Employer connections

Jaksolla toteutetaan ruokatapahtumaprojekti ryhmätyönä. Koulutuksessa myös yhteistyötä alan toimijoiden kanssa.

Exam schedules

Opintojakson ohjelma on Optima-työtilassa A9400-TOA1721 Ruokatapahtuman toteuttaminen.

Completion alternatives

Jaksolla ei ole pääsääntöisesti valinnaisia suoritustapoja.

Student workload

Lähiopetus 20 tuntia
Tiimissä tapahtuva ja itsenäinen opiskelu 113,5 tuntia, sisältöen ruokakokonaisuuden suunnittelun, kehittämisen ja toteutuksen sekä arviointi.
Yhteensä 133,5 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 133,5 tuntia.

Assessment criteria, approved/failed

Alkavan tason arviointikriteerit

Content scheduling

Jakson laajuus 5 op /133.5 tuntia ja sen osat:
1. Ruokatapahtuma (tiimissä toimiminen): arviointi T1 - K5 (70 %)
2. Oppimispäiväkirja T1-K5 (30%)
3. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.

Qualifications

Laatu ravitsemuspalveluissa

Further information

Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat työtilassa Optimassa.
Opintojakson suoritus edeyttää osallistumista ruokatapahtumaprojektiin.

Go back to top of page