Operating Environment in a Service Company (5op)
Toteutuksen tunnus: A9263-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 25.11.2019 - 01.12.2019
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 27.01.2020 - 29.05.2020
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 5 op
 
- Lähiosuus
 - 4 op
 
- Virtuaaliosuus
 - 1 op
 
- Toteutustapa
 - Monimuoto-opetus
 
- Toimipiste
 - Laurea Leppävaara
 
- Opetuskielet
 - englanti
 
- Koulutus
 - Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship (MEA2), Laurea Leppävaara
 
Tavoitteet
The student is able to
- interpret the operating environment of the hospitality sector and identify the changes in it
- recognize value chains and value networks
                    
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty