Skip to main content

Developing Service Systems (10 cr)

Code: A9146-MKA1811

General information


Enrollment
14.05.2018 - 31.05.2018
Registration for the implementation has ended.
Timing
28.08.2018 - 21.12.2018
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
10 cr
Local portion
8 cr
Virtual proportion
2 cr
RDI proportion
4 cr
Mode of delivery
Blended learning
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus (MKA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Teachers
Leila Jaakkola
Tuula Kuivanen
Anikó Lehtinen
Henry Lybäck
Teacher in charge
Henry Lybäck
Scheduling groups
Ryhmä 1A (Size: 0 . Open UAS : 0.)
Ryhmä 1B (Size: 0 . Open UAS : 0.)
Small groups
Ryhmä 1A
Ryhmä 1B
Study unit
A9146

Learning outcomes

The student is able to
- develop service processes as a part of a service system
- evaluate and develop service production
- plan and develop customer-oriented services
- act as a superior in service production

Location and time

Vkot 34-42 20.8.2018-21.10.2018
BarLaurea ravintolamaailma

Materials

Opetusmateriaali löytyy palvelujärjestelmien kehittäminen Optima-työtilassa ja käydään opiskelijoiden kanssa läpi ensimmäisellä teoriatunnilla.

Teaching methods

•kehittää palveluprosesseja osana palvelujärjestelmää
•arvioida ja kehittää palvelutuotantoa
•suunnitella ja tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja
•toimia esimiehenä palvelutuotannossa
Opintojakson toteutus koostuu
•kontaktiopetuksesta keskiviikkoisin/torstaisin, satunnaisesti myös muita viikonpäiviä, ja
•käytännön oppimisvuoroista BarLaurean ruokapalveluissa.
Kontaktiopetuksen aikataulu ja sisältö tulee Optima-työtilaan A9146/MKA1811 Palvelujärjestelmien kehittäminen
Harjoitteluvuorot BarLaureassa toteutuvat erillisen ravintolapäällikön ilmoittaman vuorolistan mukaan. Vuorolista tulee BarLaurea-työtilaan Optimassa.
Harjoitteluvuorot BarLaureassa ovat läsnäololtaan pakollisia, ne suoritetaan loppuun asti opintojakson aikana sekä kaikki kontaktiopetuksen tehtävät hyväksytysti ennen opinotojakson opintopisteiden ja kokonaisarvosanan saamista.
Opintojakson tehtäviä työstetään itsenäisesti lähiopetuskertojen ja BarLaurea-harjoitteluvuorojen välillä. Osaa tehtävistä tehdään myös harjoitteluvuoroissa.

Employer connections

BarLaurea ja mukana olevat elintarvike-alan yritykset

International connections

BarLaurea on kansainvälinen oppimisympäristö.

Student workload

-10 op = 270 tuntia: BL-vuoroja 24 kpl X 7 tuntia = 168 tuntia lisäksi tähän tulee 2 Catering vuoro per opiskelija yht 182 h, jää 90 tuntia teoriaopintoihin.
Kun 2-3 BL-pv/vko, jää aikaa tiimissä tehdä teoriaopintoja, varsinkin jos rinnalla menee yksi verkko-opetus opintojakso. -
Lähiopetus ½ pv A:lle ke-pv ja ½ pv B:lle to-pv ½ pv -> on linjassa ½ pv lähiopetusta/vko ja 5 op teoriaopintoja konseptin kanssa

Assessment criteria, approved/failed

Arvioinnissa käytetään alkuvaiheen opiskelijan arviointkriteerejä. Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat A9146/MKA1811 Palvelujärjestelmien kehittämisen Optimassa-työtilassa.

Evaluation scale

H-5

Further information

Arvioinnissa käytetään alkuvaiheen opiskelijan arviointkriteerejä. Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat A9146/MKA1811 Palvelujärjestelmien kehittämisen Optimassa-työtilassa.

Go back to top of page