Siirry suoraan sisältöön

Ruoka- ja juomakulttuuri (5 op)

Toteutuksen tunnus: A9221-3008

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
24.11.2025 - 30.11.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
01.01.2026 - 31.07.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
englanti
Paikat
20 - 40
Koulutus
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Complementary Competence, bachelor’s studies in English (CCM2), Services
Opettajat
Anikó Lehtinen
Vastuuopettaja
Anikó Lehtinen
Ryhmät
TOP225SY
Täydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S25, Palvelualat
CCM225SY
Complementary competence (bachelor’s studies in English), S25, Services
Opintojakso
A9221

Tavoitteet

Opiskelija osaa:
- esitellä suomalaista ja eri maiden ruokakulttuuria
- tunnistaa erilaisia ruokatottumuksia sekä niiden taustaa
- suunnitella ja valita erilaisiin tilaisuuksiin ja käyttötarkoituksiin sopivat ruoka- ja juomatarjoilut
- toimia vastuullisesti ruoka- ja juomatarjoilujen palveluprosesseissa

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun