Ruoka- ja juomaelämysosaaminen (5op)
Toteutuksen tunnus: ML00BW57-3009
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 18.05.2026 - 24.05.2026
- Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
- Ajoitus
- 01.08.2026 - 31.12.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- 10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 45
- Koulutus
- Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus (PRA2), Laurea Leppävaara
- Opettajat
- Anikó Lehtinen
- Petri Vähäkangas
- Vastuuopettaja
- Anikó Lehtinen
- Ryhmät
-
PRA226KNRavintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, K26, Leppävaara
- Opintojakso
- ML00BW57
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
- nimetä ja selittää keskeisen ruoka- ja juomakäsitteistön
- kuvailla ruoka- ja juomakokonaisuuden merkityksen elämysten tuottamisessa
- suunnitella kaupallisen ruoka- ja juomatarjooman asiakaslähtöisesti elämykseksi
Arviointiasteikko
H-5